Libnet.ro
UNICEF

11:30

Un muzeu din SUA gazduieste cele mai urate picturi din lume (VIDEO)

B1 B1,
Un muzeu din SUA gazduieste cele mai urate picturi din lume (VIDEO)

Un muzeu din Statele Unite gazduieste o colectie de arta inedita: cele mai urate picturi din lume. Desi majoritatea oamenilor este de acord ca locul acestor picturi era la cosul de gunoi, un amator de arta cu. continuă pe B1

Cele mai utile aplicatii mobile pentru pescuit si vanatoare.

Telefonul mobil poate fi foarte util pentru pasionatii de pescuit sau vanatoare care in perioada de vara profita de timpul liber pentru a se concentra asupra hobby-urilor personale. Printre cele mai populare aplicatii mobile dedicate hobby-urilor se numara cele cu sfaturi pentru pescuit, care includ detalii despre monturi, momeli, nade, fire, noduri sau tehnici. Pescuit Crap, disponibila atat in magazinul virtual Google Play, cat si in AppStore, este cu siguranta cea mai complexa aplicatie .

Top: cele mai bune universitati din lume

Mii de studenti tintesc an de an universitatile de prestigiu din intrega lume, datorita oportunitatilor de cariera pe care le ofera. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai bune universitati din lume, top dominat de institutiile de invatamant americane,.

Cele mai mari 15 agentii de media au scazut cu aproape 180 mil. euro in criza

Cele mai mari 15 agentii de media buying si-au redus cifra de afaceri cu in jur de 182,7 milioane de euro intre 2008 si 2012, ca urmare a scaderii drastice a investitiilor in marketing, arata datele Ministerului de Finante centralizate de.

FOTO Porti deschise la unul dintre cele mai spectaculoase situri arheologice din tara: Sultana-Malu Rosu

Unul dintre cele mai spectaculoase situri arheologice din tara, unde au fost scoase la lumina obiecte fascinante de plastica antropomorfa din preistoria Romanieimileniul IV i. Ch. ) va putea fi vizitat de public. Santierul arheologic Sultana Malu-Rosu din comuna calaraseana Manastirea isi va deschide portile vineri, 16 august, incepand cu ora 10.

Cele mai mari companii de branding si design de produs abia ajung la afaceri de 3 mil. euro

Cele mai mari 10 companii de branding si design de produs au avut anul trecut afaceri de aproape 3 milioane de euro si un profit net in jurul a 350. 000 de euro, conform datelor Ministerului de Finante si centralizate de Wall-Street. ro.

Bilete de vanzare pentru DreamHack 2013 Bucuresti, unul dintre cele mai mari evenimente de gaming din lume

Biletele pentru DreamHack Bucuresti 2013 s-au pus in vanzare si pot fi achizitionate online, dar si in oficiile Postei Romane. Evenimentul se va desfasura intre 14 si 15 septembrie la Sala Polivalenta si este unul dintre cele mai mari de acest tip din Romania.

CONCURS. Codul lui da Vinci, unul dintre cele mai citite romane ale lumii.

Romanul Codul lui Da Vinci a devenit unul dintre cele mai citite romane ale lumii, cu vanzari mondiale de peste 82 de milioane de exemplare, iar Dan Brown autorul care a reusit sa schimbe conceptia despre tot ceea ce inseamna bestseller, devenind un fenomen mondial. Subiectele controversate pe care Dan Brown le-a propus in romanul Codul lui Da Vinci au dus la o mediatizare fara precedent, facand din roman o lectura obligatorie. Nelson DeMille a declarat dupa citirea .

Preturile de consum din SUA au crescut, conform estimarilor FED

Costul de trai in Statele Unite a crescut in luna iulie pentru a treia luna consecutiv, in conformitate cu previziunea Bancii Centrale a SUA FED), care anunta ca inflatia se va apropia de tinta, informeaza Bloomberg.

Atac armat la o banca din SUA. Doi ostatici au fost impuscati, iar atacatorul a fost ucis de politie

Un barbat a luat trei ostatici intr-un atac armat asupra unei banci din Louisiana. Barbatul i-a impuscat pe doi dintre acestia si a fost apoi ucis de politie, informeaza miercuri autoritatile americane,.

Raportul privind vanzarile de retail din SUA a scos piata din apatie

In primele ore din cea de-a doua sedinta a saptamanii, speculatorii au dat impresia ca au reintrat in vacanta, ritmul tranzactiilor fiind foarte redus.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )