Libnet.ro
UNICEF

23:30

TOP: cele mai ciudate hoteluri din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: cele mai ciudate hoteluri din lume

In orice calatorie cea mai importanta trebuie sa fie experienta in sine si nu modalitatea de transport sau locul de cazare. Sunt insa si hoteluri care atrag calatorii intr-o anumita destinatie si completeaza cu succes o vacanta reusita. continuă pe Wall-Street Ro

Actrita Lupita Nyongo, desemnata cea mai frumoasa persoana din lume, de revista People

Lupita Nyongo, castigatoarea premiului Oscar la categoria cea mai buna actrita in rol secundar in acest an, a fost desemnata de revista People cea mai frumoasa persoana din lume. Actrita de 31 de ani,.

Hitachi va construi cel mai rapid lift din lume

Hitachi va construi cel mai rapid lift din lume, care va fi instalat intr-o cladire din China, scrie BBC. Acesta va fi capabil de viteze pana la 72 de kilometri pe ora si va avea nevoie de doar 43 de secunde pentru a.

ARABII vor sa intre in ISTORIE. Se apuca de constructia celei mai inalte cladiri din lume, care va avea 1 KILOMETRU lungime

Constructia la cea mai inalta cladire din lume, un zgarie-nor proiectat sa aiba un kilometru, va incepe saptamana viitoare in orasul Jeddah din Arabia Saudita. Cladirea, care va necesita peste 500. 000 de .

Brunetele conduc clasamentul! Care sunt cele mai frumoase femei din 50 de ani!

Au fost desemnate, prin sondaj, cele mai frumoase 50 de femei din lume. Surprinzator, 33 sunt brunete si doar 16 blonde si una singura roscata.

Brunetele conduc clasamentul! Care sunt cele mai frumoase femei din ultimii 50 de ani!

Au fost desemnate, prin sondaj, cele mai frumoase 50 de femei din lume. Surprinzator, 33 sunt brunete si doar 16 blonde si una singura roscata.

Se deschide cel mai scump restaurant din lume! O masa costa 1.500 de euro de persoana!

Luna viitoare, mai exact pe data de 18 mai, urmeaza a se inaugura, in Ibiza, Hard Rock Hotel, un hotel exclusivist unde luxul este la el acasa. Mai presus de asta, oaspetilor cu dare de mana li se promite o experienta culinara unica, in cadrul restaurantului Sublimotion, sub directa indrumare a celui mai faimos chef din Spania, Paco Roncero. Pretul unei mese la acest restaurant se ridica la aproximativ 1. 500 de euro de persoana!.

FOTO Printul William si Kate Middleton au vizitat unul dintre cele mai romantice locuri din Australia

Printul William si Kate Middleton au vizitat marti muntele Uluru din Australia, celebru pentru frumusetea si unicitatea sa, fiind una dintre opririle din cadrul turneului lor international. Cuplul regal a asistat la ceremonii traditionale ale aborigenilor si au pozat precum parintii lui William, in timpul propriei lor vizite acum 31 de ani.

Actrita Audrey Hepburn, prima pozitie intr-un top al celor mai frumoase femei din ultimii 50 de ani

Actrita Audrey Hepburn a fost aleasa drept cea mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani, potrivit unui sondaj facut in Marea Britanie, pe pozitia secunda clasandu-se printesa Diana, urmata de actrita Grace.

Lupita Nyongo este cea mai frumoasa persoana din lume

Lupita Nyongo, care a castigat in acest an premiul Oscar la categoria cea mai buna actrita in rol secundar, cu interpretarea personajului Patsey din filmul 12 ani de sclavie, a fost desemnata cea mai frumoasa persoana din lume de editorii revistei People.

Pretul mediu al apartamentelor in cinci dintre cele mai mari orase, in crestere pentru a treia luna consecutiv

Pretul mediu al apartamentelor din cinci dintre cele mai importante orase din tara a crescut in martie pentru a treia luna consecutiv, insa nivelul se mentine sub cel din perioada similara a anului trecut, potrivit portalului Imobiliare. ro .

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )