Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lupita Nyongo este cea mai frumoasa persoana din lume

Adevărul Adevărul,
Lupita Nyongo este cea mai frumoasa persoana din lume

Lupita Nyongo, care a castigat in acest an premiul Oscar la categoria cea mai buna actrita in rol secundar, cu interpretarea personajului Patsey din filmul 12 ani de sclavie, a fost desemnata cea mai frumoasa persoana din lume de editorii revistei People. continuă pe Adevărul

Actrita Lupita Nyongo, desemnata cea mai frumoasa persoana din lume, de revista People

Lupita Nyongo, castigatoarea premiului Oscar la categoria cea mai buna actrita in rol secundar in acest an, a fost desemnata de revista People cea mai frumoasa persoana din lume. Actrita de 31 de ani,.

Audrey Hepburn, cea mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani

Actrita britanica Audrey Hepburn a ocupat prima pozitie intr-un top al celor mai frumoase femei din ultimii 50 de ani, urmata de printesa Diana si actrita americana Grace Kelly.

Audrey Hepburn, desemnata mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani

Actrita Audrey Hepburn a fost desemnata mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani. Ea este urmata in acest top de Printesa Diana si de Grace Kelly. Imaginea lui Audrey Hepburn a fost folosita in multe campanii.

Spania este cea mai toleranta tara in privinta homosexualitatii

Spania este cea mai toleranta tara in ceea ce priveste homosexualitatea, potrivit unui studiu realizat in 40 de tari asupra ceea ce este considerat a fi sau nu acceptabil moral.

Turistii fug de cea mai ieftina asigurare din Romania

Doar o mica parte dintre persoanele care isi cumpara bilet de avion din Romania opteaza si pentru o asigurare de calatorie, in ciuda faptului ca acest produs, care acopera riscuri importante, costa doar cativa euro.

Actrita Audrey Hepburn, prima pozitie intr-un top al celor mai frumoase femei din ultimii 50 de ani

Actrita Audrey Hepburn a fost aleasa drept cea mai frumoasa femeie din ultimii 50 de ani, potrivit unui sondaj facut in Marea Britanie, pe pozitia secunda clasandu-se printesa Diana, urmata de actrita Grace.

VIDEO Blurred Lines, hitul despre ale carui versuri s-a spus ca promoveaza violul, este cea mai downloadata melodie a tuturor timpurilor

Controversatul single Blurred Lines, al cantaretului Robin Thicke, a fost numit, in Marea Britanie, piesa cu cele mai multe descarcari din toate timpurile, scrie BBC.

Business report: Francize 2014: Care sunt afacerile cele mai fierbinti in 2014; Se deschide cea mai mare berarie din tara si regiune; Cine este de vina pentru datoriile bugetare: insolventa sau haosul Fiscului?

Care sunt cele mai poluante termocentrale ale Romaniei. Printre termocentralele care polueaza cel mai mult din tara se numara CET-ul din Oradea, complexurile energetice din Oltenia si Valea Jiului, CET Govora. Locul unde carburantul costa sub 3 lei litrul! La gaz petrol lichefiat GPL), unul dintre carburantii utilizati in principal de soferii de taxi, pretul a ramas nemodificat. Mai mult.

Ruxandra Dragomir: Generatia Soranei si Simonei e cea mai buna pe care a avut-o Romania. Aceste fete au un potential urias!

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir, considera ca actuala generatie din tenisul feminin romanesc este cea mai buna pe care a avut Romania vreodata. Dragomir a facut un pronostic optimist in privinta acestor valoroase jucatoare.

Romanii raman comunitatea cea mai numeroasa de imigranti din Spania

Romanii raman comunitatea de imigranti cea mai numeroasa din Spania, cu 795. 000 de membri, desi numarul acestora a scazut cu 8,5%, pe fondul declinului general al populatiei spaniole. La 1 ianuarie 2014,.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )