Libnet.ro
UNICEF

17:45

TOP: Cele mai frumoase 11 cladiri de birouri din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: Cele mai frumoase 11 cladiri de birouri din lume

De regula, cladirile de birouri reprezinta locul unde productivitatea este la ea acasa. Insa castigatorii premiilor Architizer A+ ne arata ca aceste cladiri pot fi ciudate, artistice si cu adevarat impresionante. Fie ca este vorba de un atrium, o. continuă pe Wall-Street Ro

Topul celor cele mai frumoase 10 patrimonii UNESCO din lume

Anul trecut, site-ul VeryFirstTo. com a oferit o excursie de lux in valoare de 1. 5 milioane de dolari catre toate cele 962 de locuri apartinand patrimoniului mondial UNESCO. Aceasta excursie a fost declarata cea mai scumpa vacanta din lume. Din moment.

Mai dulce nici ca se poate! Top 13 cele mai frumoase torturi servite vreodata la nuntile celebritatilor!

De la Elvis si Priscila Presley sau Frank Sinatra si Mia Farrow si pana la Elizabeth Taylor si Nicky Hilton ori Jacqueline si John F. Kennedy, iata care sunt personalitatile care, la nunta, au avut parte de cele mai frumoase torturi!.

Ponta, in vizita la santierul Teatrului National: La sfarsitul lui noiembrie vom avea unul dintre cele mai frumoase teatre din Europa

Premierul Victor Ponta a subliniat astazi importanta pe care o are Teatrul National din Bucuresti in cultura noastra nationala. Seful Exexutivului a transmis un mesaj de condoleante fata de trecerea in nefiinta a cascadorului Szobi Cseh.

Special pentru o vacanta de neuitat! Top 6 hoteluri cu cele mai frumoase privelisti din lume!

Pe langa confort, care trebuie sa existe negresit, atunci cand iti alegi hotelul in care urmeaza sa-ti petreci vacanta, cu siguranta ca ti-ai dori sa fie unul cu o priveliste minunata de care sa te poti bucura in fiecare dimineata imediat dupa ce deschizi ochii. Ei bine, urmatoarele 6 hoteluri nu te vor dezamagi la acest capitol!.

Cele mai apreciate scurtmetraje sunt proiectate la Teatrul de Vara Herastrau

Pe 30 august, la Teatrul de Vara din Herastrau, se desfasoara ShortsUP in Parc, o retrospectiva ce aduce la un loc cele mai populare filme scurte incluse in selectiile ShortsUP din 2013 - 2014. inainte sa se intoarca in spatii conventionale de proiectie, scurtmetrajele fac o ultima evadare de vacanta intr-un loc de poveste.

FOTO Porti deschise la Sultana-Malu Rosu, unul dintre cele mai mari santiere arheologice

Situl arheologic experimental de la Sultana se deschide din nou pentru public. Unul dintre cele mai spectaculoase situri arheologice din tara, unde au fost scoase la lumina obiecte fascinante de plastica antropomorfa din preistoria Romanieimileniul IV i. Ch. ), va putea fi vizitat de public.

Investitii uriase la Botosani. Aici se construieste una dintre cele mai mari baze de agrement din tara:aqua park,snow park,parc de aventura

La Botosani, una dintre cele mai sarace zone ale Romaniei, autoritatile locale construiesc o uriasa baza de agrement pe un camp din apropierea unui cimitir. Cei de la Primaria Botosani spun ca noua atractie va aduce bani din turism si va crea locuri de munca pentru somerii din oras.

Investitii uriase la Botosani. Aici se construieste una dintre cele mai mari baze de agrement din tara: aqua park, snow park, parc de aventura

La Botosani, una dintre cele mai sarace zone ale Romaniei, autoritatile locale construiesc o uriasa baza de agrement pe un camp din apropierea unui cimitir. Cei de la Primaria Botosani spun ca noua atractie va aduce bani din turism si va crea locuri de munca pentru somerii din oras.

Top zece cantece cu cele mai bizare versuri

Piesa Human a formatiei The Killers s-a situat pe primul loc intr-un top al cantecelor cu cele mai bizare versuri, intocmit de serviciul de streaming Blonkbox Music.

VIDEO Top 10 cantece cu cele mai bizare versuri din lume

Piesa Human a formatiei The Killers s-a situat pe primul loc in topul zece al cantecelor cu cele mai bizare versuri, comandat de publicatia BBC, podiumul fiind completat de I am the walrus, al trupei The Beatles, respectiv Earth Song, al lui Michael Jackson.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )