Libnet.ro
UNICEF

12:00

TOP: cele mai spectaculoase insule din lume. Doua sunt in Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP: cele mai spectaculoase insule din lume. Doua sunt in Europa

Cele mai spectaculoase insule din lume au fost dezvaluite intr-un top Travel and Leisure . Printre acestea, doua se afla in Europa. Iata care sunt cele mai apreciate insule si de ce trebuie sa iti planifici o vacanta aici, macar o data in viata. continuă pe Wall-Street Ro

Compania care produce cele mai scumpe telefoane din lume a intrat in faliment

Recunoscut pentru oferta de telefoane mobile cu finisaje luxuriante, dar mai ales pentru pachetele de servicii care sporeau valoarea fiecarui exemplar vandut, producatorul.

Topul celor mai lenese tari din lume: Unde se situeaza Romania

Oamenii de stiinta din Statele Unite au strans date din toata lumea, culese din telefoanele oamenilor, pentru a vedea cat de activi suntem noi de fapt. Acestia, care fac parte din cadrul Universitatii Stanford, au analizat date care echivaleaza cu peste 68 de milioane de zile de mers pe jos si au ajuns la o [].

O eurodeputata PSD, in topul celor mai sexy politiciene din lume

A fost publicat topul celor mai sexy politiciene din lume, realizat de publicatia mondena canadiana Qc Lifestyle. in primele 10 frumuseti se afla si o romanca. Canadienii au clasat-o pe Daciana.

Goldman Sachs: Yenul este cea mai sigura moneda din lume

Yenul japonez este cea mai sigura moneda din lume, iar francul elvetian si dolarul american concureaza pentru locul al doilea, potrivit unei analize efectuate de banca americana Goldman Sachs Group, relateaza Bloomberg, potrivit News. ro.

A murit pe una dintre cele mai faimoase plaje din insulele Caraibe. Cum si-a pierdut viata o turista - VIDEO

O femeie, in varsta de 57 de ani, a murit dupa ce a fost aruncata de suflul motoarelorsi s-a lovit la cap, pe Maho Beach, insula Caraibilor, considerata una dintre cele mai faimoase plaje din.

Topul celor mai atragatoare orase din lume

Editia din 2017 a clasamentului Ipsos Top Cities arata ca New York este in continuare cel mai popular oras din intreaga lume, pastrandu-si astfel titlul pe care l-a obtinut in 2013, la prima editie a topului. In acest an, Abu Dhabi depaseste Londra si.

TOP 10 cele mai bune licee din tara, dupa media de admitere. Vezi cu ce medii au intrat elevii

Ministerul Educatiei a publicat numele primelor 10 licee la nivel national, ordonate dupa cele mai mari medii de admitere, primele cinci din clasament fiind din Bucuresti. In topul institutiilor de invatamant la care s-a intrat cu medii mari de admitere, se mai afla un colegiu si un liceu din Constanta, un colegiu din Cluj si un altul din Galati.

Trafic restrictionat pe cel mai spectaculos drum din lume. Vezi ce renumita marca auto face drive-test pe Transfagarasan

Vineri, 13 kilometri din Transfagarasan, intreBalea Lac si Balea Cascada,vor fi inchisi in vederea realizarii unor filmaripentru constructorul italian de masini.

NEW MONEY: Cum a ajuns un brand comunist sa concureze cele mai noi tehnologii din industria bicicletelor electrice

Pegas electric? Acum cinci ani cand a reaparut pe piata bicicleta Pegas, putini se gandeau ca aceasta va reusi sa tina pasul cu produsele de buna calitate din import care au condus, de fapt, la falimentul fabricii de la Zarnesti.

VIDEO FOTO Dezastrul de pe cele mai circulate trotuare din centrul Capitalei. Pavaj miscator sau lipsa de la Universitate pana la Unirii si pe Calea Victoriei

Zonele pietonale din centrul Bucurestiului s-au transformat in obstacole pe care oamenii trebuie sa le ocoleasca. Pavajul sarit de la Universitate si din Centrul Vechi, de care multi bucuresteni si turisti se lovesc zilnic, pare ca nu reprezinta o prioritate pentru primarie. Oamenii se impiedica din cauza placilor din asfalt care se misca, iar atunci cand ploua acestia sunt udati de apa stransa sub ele.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )