Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO FOTO Dezastrul de pe cele mai circulate trotuare din centrul Capitalei. Pavaj miscator sau lipsa de la Universitate pana la Unirii si pe Calea Victoriei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO FOTO Dezastrul de pe cele mai circulate trotuare din centrul Capitalei. Pavaj miscator sau lipsa de la Universitate pana la Unirii si pe Calea Victoriei

Zonele pietonale din centrul Bucurestiului s-au transformat in obstacole pe care oamenii trebuie sa le ocoleasca. Pavajul sarit de la Universitate si din Centrul Vechi, de care multi bucuresteni si turisti se lovesc zilnic, pare ca nu reprezinta o prioritate pentru primarie. Oamenii se impiedica din cauza placilor din asfalt care se misca, iar atunci cand ploua acestia sunt udati de apa stransa sub ele. continuă pe Hotnews

VIDEO Cum arata cele mai circulate trotuare din centrul Capitalei

Zonele pietonale din centrul Bucurestiului s-au transformat in obstacole pe care oamenii trebuie sa le ocoleasca. Pavajul sarit de la Universitate si din Centrul Vechi, de care multi bucuresteni si turisti se lovesc zilnic, pare ca nu reprezinta o prioritate pentru primarie. Oamenii se impiedica din cauza placilor din asfalt care se misca, iar atunci cand ploua acestia sunt udati de apa stransa sub ele.

TOP 10 cele mai bune licee din tara, dupa media de admitere. Vezi cu ce medii au intrat elevii

Ministerul Educatiei a publicat numele primelor 10 licee la nivel national, ordonate dupa cele mai mari medii de admitere, primele cinci din clasament fiind din Bucuresti. In topul institutiilor de invatamant la care s-a intrat cu medii mari de admitere, se mai afla un colegiu si un liceu din Constanta, un colegiu din Cluj si un altul din Galati.

Cele mai spectaculoase cladiri din lume, dezvaluite la Festivalul Mondial de Arhitectura: cum arata cel mai inalt turn in miscare FOTO

Cele mai impresionante cladiri din lume s-au inscris la cea de-a zecea editie a Festivalului de Arhitectura de la Berlin. Printre acestea se numara o farmacie futurista din Japonia, o punte de iluminat din Berlin si un turn de observare din Brighton.

Zece cele mai rapide trenuri din lume in 2017

In timp ce o noua era a avioanelor supersonice ramane la stadiul de concept, trenurile rapide sunt o realitate in intreaga lume, iar anual isi maresc viteza. In unele cazuri, calatoria cu trenul in Europa poate fi mai rapida decat cu avionul. Iata care.

George Soros, inamicul public nr.1 mondial. Miliardarul american este una dintre cele mai controversate personalitati din istorie

George Soros, evreu ungur, cetatean american, a devenit acum tinta Israelului, Ungariei si a fanilor Trump, vinovat principal al tuturor revoltelor impotriva guvernelor corupte, al luptei pentru democratie si libertate.

Una dintre cele mai promitatoare inventii din constructii primeste o investitie uriasa de la Caterpillar: robotul care iti construieste o casa din caramida intr-un timp record

Caterpillar, cel mai mare producator de utilaje de constructii la nivel global, a anuntat ca va investi in compania Fastbrick Robotics si in proiectul Hadrian , una dintre cele mai promitatoare inovatii din domeniu, un robot care ar permite.

Topul celor mai lenese tari din lume: Unde se situeaza Romania

Oamenii de stiinta din Statele Unite au strans date din toata lumea, culese din telefoanele oamenilor, pentru a vedea cat de activi suntem noi de fapt. Acestia, care fac parte din cadrul Universitatii Stanford, au analizat date care echivaleaza cu peste 68 de milioane de zile de mers pe jos si au ajuns la o [].

Un Pont pe Zi: Cele mai interesante cote pentru meciul Rijeka - TNS din Liga Campionilor (VIDEO)

Dan Bara a prezentat in editia de luni seara a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul dintre Rijeka Croatia) si TNS Tara Galilor). Echipa Rijeka,.

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul dintre Milos Raonic si Roger Federer, de la Wimbledon(VIDEO)

Dan Bara a prezentat in editia de marti noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul dintre Milos Raonic si Roger Federer, de la.

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul dintre Milos Raonic si Roger Federer, de la Wimbledon(VIDEO)

Dan Bara a prezentat in editia de marti noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul dintre Milos Raonic si Roger Federer, de la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )