Libnet.ro
UNICEF

09:30

TOP cele mai vizitate orase din lume in 2017: de ce aceste destinatii atrag turistii ca un magnet

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP cele mai vizitate orase din lume in 2017: de ce aceste destinatii atrag turistii ca un magnet

Excentrice, traditionale, cosmopolite sau opulente, cele mai vizitate orase din lume in 2017 cuceresc orice turist cu obiectivele lor turistice, dar si cu vibratia pe care o transmit. Iata care sunt aceste destinatii si de ce merita sa le descoperi si tu. continuă pe Wall-Street Ro

Topul celor mai nesanatoase tari din lume: pe ce loc se afla Romania, unde o persoana fumeaza in medie 1.600 de tigari pe an

Acoolul, tigarile si obezitatea plaseaza statele din Europa de Est printre cele cu cei mai nesanatosi locuitori. Iata, asadar, care sunt cele mai nesanatoase tari din lume si unde se afla Romania pe lista.

De ce Arabia Saudita a ridicat interdictia femeilor de a conduce masini - Cat de mult au contat argumentele economice pentru unul dintre cele mai conservatoare state din lume?

Singura tara din lume care interzice femeilor sa conduca masini a anuntat marti o mare schimbare, iar din iunie 2018 femeile saudite vor avea dreptul sa-si ia permis de conducere. Masura a fost luata si ca parte a programului de modernizare a tarii, si ca efect al insistentelor femeilor in ultimii 30 de ani, dar nu sunt acestea singurele motive. Femeile vor putea renunta la soferii pe care ii angajau pana acum si vor avea mai multi bani la dispozitie si mai multa libertate, chiar daca multe alte lucruri le sunt interzise. Este de asteptat si ca piata auto sa creasca puternic in tara cu 32 de milioane de oameni, probabil segmentul masinilor de clasa mica urmand sa aiba avans peste media pietei.

Veste mare pentru una dintre cele mai mari gimnaste din istoria Romaniei: A NASCUT

Veste mare pentru una dintre cele mai bune gimnaste din istoria Romaniei. Andreea Raducanu a devenit mama, potrivit Click. Sportiva a adus pe lume o fetita sanatoasa, luni, la un spital privat din.

Cea mai frumoasa fetita din lume a ajuns la 16 ani. A prezentat pentru Dolce Gabbana

Thylane Blondeau a fost considerata ani la rand cea mai frumoasa fetita din lume. A realizat pictoriale pentru marile revista de moda si pentru mari designeri. Acum are 16 ani si a defilat pe podium pentru Dolce & Gabbana. Iata cum arata in prezent! .

Sistemul de check-in al mai multor aeroporturi din lume, prabusit. Mii de pasageri sunt furiosi

Mii de pasageri aerieni au avut parte de intarzieri majore dupa prabusirea sistemului de check-in al mai multor aeroporturi din lume, informeaza The Telegraph.

Nicolae Ceausescu nu a calcat niciodata intr-unul dintre cele mai cunoscute localuri din Bucuresti. Motivul incredibil care l-a tinut departe pe dictator

Nicolae Ceausescu nu a calcat intr-unul dintre cele mai selecte localuri din Bucuresti. Este vorba de Casa Capsa, cofetarie care a implinit 131 de ani, cea mai veche fondata in Bucuresti de.

Top 10 cele mai grandioase stadioane din lume. Locul neasteptat ocupat de Wembley, numit si templul fotbalului

Primul loc in topul celor mai mari 10 arene sportive din lume este ocupat de stadionul din capitala statului Coreea de Nord, care a gazduit si meciuri de fotbal, dar si parade comuniste sau executii publice.

Care sunt cele mai valoroase marci din lume. Cat valoreaza Apple, Google, Microsoft sau Coca-Cola

Interbrand, una dintre cele mai imprtante firme de consultanta in ceea ce priveste brand-urile, din lume, a realizat topul sau anual al celor mai valoroase marci de pe piata mondiala. Sapte companii din primele zece se ocupa cu tehnologia.

Care sunt cele mai profitabile marci din lume. Cat valoreaza Apple, Google, Microsoft sau Coca-Cola

Interbrand, una dintre cele mai imprtante firme de consultanta in ceea ce priveste brand-urile, din lume, a realizat topul sau anual al celor mai valoroase marci de pe piata mondiala. Sapte companii din primele zece se ocupa cu tehnologia.

Cel mai bizar tratament din lume! Ce afectiune vindeca aceasta batrana si de ce este mereu coada la cabinetul ei - VIDEO

O octogenara din Bosnia incaseaza cate zece euro de persoana pentru a le linge globurilrile oculare, remediu care ar vindeca mai multe boli. Batranica afirma ca este singura.

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )