Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cel mai bizar tratament din lume! Ce afectiune vindeca aceasta batrana si de ce este mereu coada la cabinetul ei - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cel mai bizar tratament din lume! Ce afectiune vindeca aceasta batrana si de ce este mereu coada la cabinetul ei - VIDEO

O octogenara din Bosnia incaseaza cate zece euro de persoana pentru a le linge globurilrile oculare, remediu care ar vindeca mai multe boli. Batranica afirma ca este singura. continuă pe Antena3

Topul celor mai nesanatoase tari din lume: pe ce loc se afla Romania, unde o persoana fumeaza in medie 1.600 de tigari pe an

Acoolul, tigarile si obezitatea plaseaza statele din Europa de Est printre cele cu cei mai nesanatosi locuitori. Iata, asadar, care sunt cele mai nesanatoase tari din lume si unde se afla Romania pe lista.

Cea mai frumoasa fetita din lume a ajuns la 16 ani. A prezentat pentru Dolce Gabbana

Thylane Blondeau a fost considerata ani la rand cea mai frumoasa fetita din lume. A realizat pictoriale pentru marile revista de moda si pentru mari designeri. Acum are 16 ani si a defilat pe podium pentru Dolce & Gabbana. Iata cum arata in prezent! .

TOP cele mai vizitate orase din lume in 2017: de ce aceste destinatii atrag turistii ca un magnet

Excentrice, traditionale, cosmopolite sau opulente, cele mai vizitate orase din lume in 2017 cuceresc orice turist cu obiectivele lor turistice, dar si cu vibratia pe care o transmit. Iata care sunt aceste destinatii si de ce merita sa le descoperi si tu.

Sistemul de check-in al mai multor aeroporturi din lume, prabusit. Mii de pasageri sunt furiosi

Mii de pasageri aerieni au avut parte de intarzieri majore dupa prabusirea sistemului de check-in al mai multor aeroporturi din lume, informeaza The Telegraph.

Vlad Dragomir a fost inclus pentru prima data in lotul tunarilor; Wenger l-a comparat cu cel mai tanar debutant din istoria lui Arsenal in Premier League

In varsta de 18 ani, mijlocasul Vlad Dragomir a fost inclus in lotul lui Arsenal pentru meciul din Europa League impotriva celor de la BATE Borisov. Arsene Wenger, antrenorul tunarilor, a declarat ca stilul lui Dragomir ii aminteste de cel al lui Jack Wilshere, cel mai tanar debutant din istoria lui Arsenal in Premier League 16 ani si 256 de zile).

Leul a cazut la cel mai slab nivel din ultimii cinci ani

Moneda nationala a Romaniei a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii cinci ani in raport cu principalele valute occidentale.

Pretul petrolului, la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut luni la bursa ICE Futures din Londra cu 3%, ajungand la inchidere la valoarea de 59,02 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015, pe fondul majorarii cererii.

Pretul petrolului a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani

Cotatia barilului de petrol Brent a crescut, luni, la bursa ICE Futures din Londra cu 3 procente, ajungand la inchidere la valoarea de 59,02 dolari, cel mai ridicat nivel din iulie 2015, pe fondul majorarii cererii si al tensiunilor geopolitice.

Sectorul bancar duce bursele europene la cel mai ridicat nivel din ultimele zece saptamani

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs pozitiv ieri, atingand cel mai ridicat nivel al ultimelor zece saptamani datorita evolutiei sectorului bancar, in asteptarea unor indicii privind reforma fiscala din SUA.

De ce Arabia Saudita a ridicat interdictia femeilor de a conduce masini - Cat de mult au contat argumentele economice pentru unul dintre cele mai conservatoare state din lume?

Singura tara din lume care interzice femeilor sa conduca masini a anuntat marti o mare schimbare, iar din iunie 2018 femeile saudite vor avea dreptul sa-si ia permis de conducere. Masura a fost luata si ca parte a programului de modernizare a tarii, si ca efect al insistentelor femeilor in ultimii 30 de ani, dar nu sunt acestea singurele motive. Femeile vor putea renunta la soferii pe care ii angajau pana acum si vor avea mai multi bani la dispozitie si mai multa libertate, chiar daca multe alte lucruri le sunt interzise. Este de asteptat si ca piata auto sa creasca puternic in tara cu 32 de milioane de oameni, probabil segmentul masinilor de clasa mica urmand sa aiba avans peste media pietei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )