Libnet.ro
UNICEF

11:15

Top cinci cele mai rapide animale din lume. Unele pot depasi lejer o masina de curse

Adevărul Adevărul,
Top cinci cele mai rapide animale din lume. Unele pot depasi lejer o masina de curse

Recordul de viteza este detinut de soimul calator, care poate atinge pana la 380 de km/ora. Ghepardul este cel mai rapid animal de pe pamant, iar strutul este cel mai rapid animal biped. continuă pe Adevărul

Top 5 cele mai rapide animale din lume. Unele pot depasi lejer o masina de curse

Recordul de viteza este detinut de soimul calator, care poate atinge pana la 380 de kilometri pe ora. Ghepardul este cel mai rapid animal de pe pamant, iar strutul este cel mai rapid animal biped.

Cea mai scumpa ciocolata din lume! Se gaseste numai in cateva magazine din lume

Daca vreti sa degustati cea mai fina ciocolata din lume trebuie sa faceti economii. Si asta pentru ca nu oricine isi permite o asa delicatesa. Acesta este cel mai scump desert din lume! O singura.

Bill Gates e istorie. Cine e CEL MAI BOGAT om din lume, care in timpul liber creste capre si pui

Cu o avere de 85 de miliarde de dolari si devansandu-l pe Bill Gates cu 200 de milioane de dolari, Fondatorul Zara, spaniolul Amancio Ortega, a devenit miercuri cel mai bogat om din lume, arata Business.

Pariu de 40 mil. euro in provincie: un nou proiect imobiliar rasare in Iasi, intr-una dintre cele mai ravnite zone din oras. Ce este si cum va arata ansamblul mixt HIpark

Piata imobiliara din provincie traverseaza o perioada favorabila investitiilor, iar acest lucru este resimtit si in cazul noilor jucatori, care au preferat sa astepte momentul oportun pentru a demara planurile ambitioase.

Cum este mentinuta atentia soferilor pe cea mai lunga sosea din lume - FOTO

Un drum foarte lung, fara curbe, fara gropi sau pericole poate fi foarte periculos. Asta pentru ca intervine plictiseala si monotonia, iar riscul de a dormi la volan este foarte mare. in Australia exista.

Ai ramas blocat? Iata 15 citate inspirationale despre creativitate spuse de cei mai buni lideri din lume

Pentru a avea succes, in calitate de antreprenor, ai nevoie de o idee unica cu care sa iesi in evidenta fata de restul lumii. Desigur, sa descoperi acel lucru care te face face special nu este deloc o sarcina usoara. De aceea trebuie sa fii creativ si.

Dispare unul dintre cele mai mari combinatedin Romania: Activitatea se muta in Turcia!

Combinatul siderurgic din Otelu Rosu, judetul Caras-Severin, ar urma sa fie vandut de catre firma Mechel unei companii turcesti, cu 19 milioane de euro, iar intreaga activitate a otelariei va fi.

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume face recrutari in Romania. Ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, operatorul Qatar Airways, a anuntat ca recruteaza personal de cabina la Bucuresti. Compania aeriana va organiza pe 10 septembrie, o sesiune de recrutare.

Cele mai amuzante bancuri despre afaceristi: secretul succesului, in doua cuvinte

Adevarul va prezinta un top al celor mai amuzante bancuri despre afaceristi. Va invitam sa continuati topul, la comentarii, cu bancurile pe care le cunoasteti din aceeasi categorie.

Cele mai elaborate rochii de la Festivalul de Film de la Venetia

Festivalul de Film de la Venetia este, de multe ori, la fel de plin de surprize stilistice precum cel de la Cannes sau chiar precum ceremonia Oscar. Iata, spre exemplu, cateva din cele mai elaborate rochii purtate de vedete pe covorul rosu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )