Libnet.ro
UNICEF

08:45

Top Forbes. Cine sunt vedetele care fac bani si dupa moarte. Michael Jackson ocupa prima pozitie cu o suma uriasa

Antena3 Antena3,
Top Forbes. Cine sunt vedetele care fac bani si dupa moarte. Michael Jackson ocupa prima pozitie cu o suma uriasa

Cantaretul Michael Jackson ocupa pentru al saptelea an consecutiv prima pozitie in topul celor mai bine platite celebritati decedate, publicat de jurnalistii revistei Forbes. Michael Jackson a o. continuă pe Antena3

Anunt de ultima ora de la primarul Capitalei! Cine sunt bucurestenii care pot beneficia de ajutor financiar pentru a-si schimba masina

Anunt de ultima ora din partea primarului Capitalei! Gabriela Firea a anuntat cine sunt cei care vor putea beneficia de un ajutor financiar pentru a-si putea schimba autoturismul. De asemenea, prin acest mod, edilul spera sa rezolve si problema celor care locuiesc in centrul orasului. Cine sunt bucurestenii care beneficiaza de ajutor financiar pentru a-si .

Momente de cascadorii rasului la audierile ministrilor. Cine sunt politicienii care au tras un pui de somn in Parlament - VIDEO

Audierile ministrilor au avut momente de cascadorii rasului. De la candidati care nu s-au descurcat decat citind de pe foaie, pana la cei care au comparat o casa mare cu un. costum. Altii au fost insa atat de.

Cine sunt colegii lui Selly. Tinerii alcatuiesc 5GANG, trupa care face furori printre adolescenti

Selly are din ce in ce mai mult succes la public pe YouTube si face furori si cu trupa 5GANG, alaturi de colegii sai, Pain, Dia, Gami si Madalin. Ultima piesa lansata a adunat peste 3,5 milioane de vizualizari in prima saptamana de la lansare. Cine sunt colegii lui Selly din trupa 5GANG Trupa 5GANG .

Cine sunt Simona Secrier si Mihaela Constantinescu, actuala si fosta sotie ale lui Mihai Constantinescu FOTO

Mihai Contanstinescu a fost insurat de doua ori, avand relatii cu numeroase femei, dintre care si nume celebre sau mai putin cunoscute. Printre cele care au reusit sa il duca pe regretatul artist pana in fata altarului au fost Mihaela Constantinescu si Simona Secrier. Cele doua se cunosc de ceva timp, insa niciuna dintre sotiile .

Amenzi uriase pentru cei care fac aceasta greseala, in timp ce isi renoveaza locuinta sau construiesc. Politistii vor fi nemilosi

Incepand de joi, 31 octombrie, persoanele fizice care fac lucrari de constructie sau isi renoveaza locuintele si arunca gunoaiele in spatii neamenajate special risca amenzi de pana la 6. 000 de lei. in plus, vor fi obligate sa ridice deseurile si sa le depoziteze conform prevederilor aflate in vigoare. Persoanele care isi renoveaza locuinta si arunca .

Cine era adolescenta care s-a sinucis, in Olimp. Cu cine a vorbit inainte de gestul fatal

O tanara s-a sinucis, luni seara, 28 octombrie, aruncandu-se de la etaj, in Olimp. Cine este fata si cu cine a vorbit inainte de gestul fatal? Cine era adolescenta care s-a sinucis, in Olimp? O adolescenta de 15 ani a murit, luni seara, 28 octombrie, dupa ce s-a prabusit in gol de la etaj in .

SANTAJ iN MUZICA POPULARA: I-a cerut 100.000 de euro pentru a tainui VIOLUL! Acum totul iese la iveala. INCREDIBIL cine sunt protagonistii scandalului

Santaj uluitor in lumea muzicii populare. S-a intamplat in 2016, dar abia acum toate detaliile murdare ies la iveala. Acuzat de fiica lui Aurelian Preda, bunul sau prieten care s-a stins in 2016, ca a.

Compania care detine PRO TV s-a vandut. Suma uriasa pentru care s-a facut tranzactia. Cine e miliardarul care a luat-o

Compania-mama care detine PRO TV s-a vandut. La inceputul lunii octombrie, se anunta ca tranzactia este o chestiune de cateva zile. Acum, operatiunea s-a concluzionat. Cu ce suma s-a vandut si cine e miliardarul care a luat-o? Compania care detine PRO TV s-a vandut Agentia de presa Reuters, care citeaza publicatiile bulgare si cehe, a .

Cine era adolescenta care a cazut de la etaj in Olimp? Stefania a vorbit cu un apropiat inainte de a se arunca in gol

Tanara care a murit luni, 28 octombrie, dupa ce a cazut de la etaj in Olimp se numea Stefania O. si avea doar 15 ani. Fata s-a aruncat cu intentie, fiind gasita langa hotelul Oceanic. Cititi siO.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )