Libnet.ro
UNICEF

15:15

Anunt de ultima ora de la primarul Capitalei! Cine sunt bucurestenii care pot beneficia de ajutor financiar pentru a-si schimba masina

Playtech Playtech,
Anunt de ultima ora de la primarul Capitalei! Cine sunt bucurestenii care pot beneficia de ajutor financiar pentru a-si schimba masina

Anunt de ultima ora din partea primarului Capitalei! Gabriela Firea a anuntat cine sunt cei care vor putea beneficia de un ajutor financiar pentru a-si putea schimba autoturismul. De asemenea, prin acest mod, edilul spera sa rezolve si problema celor care locuiesc in centrul orasului. Cine sunt bucurestenii care beneficiaza de ajutor financiar pentru a-si . continuă pe Playtech

N-o sa dam vesti proaste populatiei. Florin Citu, ministrul propus pentru Finante, anunt de ultima ora despre pensii

Florin Citu a facut un anunt important pentru pensionari. Ministrul propus pentru Finante in noul guvern al Romaniei, a facut declaratii extrem de asteptate de pensionari. Iata ce a spus Citu in cursul zilei de marti, la Digi 24! Flroin Citu, anunt de ultima ora despre pensii Ministrul propus pentru Finante in guvernul lui Orban .

Anunt de ultima ora despre pensii si salarii! Ce trebuie sa afle imediat romanii

Ministrul propus al Muncii, Violeta Alexandru, a primit aviz negativ in comisiile de specialitate ale Parlamentului. in cadrul audierilor, a declarat ca pensiile si salariiile nu vor fi taiate in 2020 si a anuntat ca intentioneaza sa elimine supra-impozitarea contractelor de munca part-time. Ministrul propus al Muncii, anunt despre pensii si salarii Violeta Alexandru a .

Gestul special pe care l-a facut Klaus Iohannis, la scurt timp inainte de inmormantarea artistului Mihai Constantinescu. Anunt de ultima ora

Vestea ca Mihai Constantinescu a murit a curpins o tara intreaga, mai ales dupa vestile din ultima vreme care indicau o oarecare imbunatatire. Klaus Iohannis a decis sa faca un gest special pentru a onora numele regretatului artist. Ce va face presedintele Romaniei? Gestul lui Klaus Iohannis, dupa inmormantarea lui Mihai Constantinescu Pentru a-i rasplati .

Anunt de ultima ora despre pensiile militare de stat. Ce se va intampla cu ele, oficial

Pensionarii militari primesc o veste buna din partea Guvernului Romaniei. Dupa inca o runda de discutii, Executivul a acceptat eliminarea inechitatilor cu privire la pensiile militare de stat. Acestea vor creste in anul 2020, cand vor fi indexate cu 4,6%. Pensiile militare de stat vor creste in anul 2020 O noua runda de discutii cu .

Decizie de ultima ora! PRO TV a incetat colaborarea cu Dana Budeanu. Reactia postului tv la postarea, pe Facebook, a creatoarei de moda

PRO TV a luat o decizie de ultima ora. Statia a incetat colaborarea cu creatoarea de moda Dana Budeanu, dupa ce a postat, pe Facebook, un mesaj scandalos, distribuit de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care este jignitor la adresa fondatoarelor Daruieste Viata. Motivul: trustul nu se asociaza cu principiile designerului. PRO TV a incetat colaborarea .

Cine sunt colegii lui Selly. Tinerii alcatuiesc 5GANG, trupa care face furori printre adolescenti

Selly are din ce in ce mai mult succes la public pe YouTube si face furori si cu trupa 5GANG, alaturi de colegii sai, Pain, Dia, Gami si Madalin. Ultima piesa lansata a adunat peste 3,5 milioane de vizualizari in prima saptamana de la lansare. Cine sunt colegii lui Selly din trupa 5GANG Trupa 5GANG .

Decizie de ultima ora! Liviu Dragnea a primit permisia de a iesi din inchisoare. Cand se va bucura fostul lider PSD de o zi de libertate

Liviu Dragnea a primit o veste buna in spatele gratiilor. Comisia de liberari i-a semnat cererea de a iesi din inchisoare, astfel ca fostul lider al PSD va fi din nou liber, pentru o zi. Acesta ar urma sa iasa din inchisoare saptamana viitoare. Liviu Dragnea a primit permisia de a iesi din inchisoare Liviu .

Cine sunt Simona Secrier si Mihaela Constantinescu, actuala si fosta sotie ale lui Mihai Constantinescu FOTO

Mihai Contanstinescu a fost insurat de doua ori, avand relatii cu numeroase femei, dintre care si nume celebre sau mai putin cunoscute. Printre cele care au reusit sa il duca pe regretatul artist pana in fata altarului au fost Mihaela Constantinescu si Simona Secrier. Cele doua se cunosc de ceva timp, insa niciuna dintre sotiile .

VREMEA. Prognoza meteo pentru 1 noiembrie. Anunt de ultima ora de la meteorologi. Vestile bune se mai lasa asteptate!

Valorile termice diurne vor creste usor in cea mai mare parte a tarii, dar vremea se va mentine rece pentru aceasta data in special dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari.

VREMEA. Prognoza meteo pentru doua saptamani. Anunt de ultima ora de la meteorologi

Vremea se va raci in urmatoarele doua saptamani in toata tara. Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru intervalul 28 noiembrie 10.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )