Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu puternic la munte. Una dintre cele mai cunoscute cabane din Brasov a ars: trei persoane au fost evacuate de urgenta

Antena3 Antena3,
Incendiu puternic la munte. Una dintre cele mai cunoscute cabane din Brasov a ars: trei persoane au fost evacuate de urgenta

Incendiu devastator la una dintre cele mai vizitate cabane de turisti din Brasov. Mai multi oameni au fost in pericol de moarte dupa ce cladirea a fost cuprinsa de flacari. Pompierii au intervenit cu cinci. continuă pe Antena3

Igor Dodon: Este una dintre cele mai discreditate perioade din istoria parlamentarismului

Intr-o declaratie emisa la incheierea mandatului legislaturii a XX-a, presedintele tarii, Igor Dodon, afirma ca este una dintre cele mai discreditate perioade din istoria parlamentarismului din Republica Moldova. Chiar din primele zile ale activitatii sale, majoritatea parlamentara, asa-zis proeuropeana, s-a pozitionat ca una antipopulara, ghidandu-se strict de interese partinice, mentioneaza seful statului, citat de IPN.

Cele mai norocoase 7 zile din 2019 pentru casatorie. Vezi cum se aliniaza planetele

Oamenii au studiat dintotdeauna influenta pe care o au planetele asupra vietii de pe Pamant. Data nuntii este una dintre cele mai importante din viata unui om, asa ca astrologii au realizat tot felul de calcule pentru a .

INS: Saracia n Romnia este foarte profunda. Avem 4,6 milioane de romni saraci. Moldova si Oltenia sunt regiunile cele mai afectate

Saracia in Romania este foarte profunda, arata una dintre concluziile unui studiu publicat joi de Institutul National de Statistica, care a numarat in 2017 circa 4. 6 milioane de romani care pot fi considerati saraci. Datele Statisticii mai arata ca rata saraciei a coborat de la 25. 3% in urma cu doi ani la 23. 5% anul trecut. Cea mai inalta incidenta a saraciei s-a inregistrat in randul copiilor si tinerilor in varsta de pana la 18 ani, circa o treime dintre acestia s-au aflat sub pragul de saracie.

IN NOIEMBRIE: Actiunile BT, Transgaz si OMV Petrom - cele mai tranzactionate

Banca Transilvania, Transgaz si OMV Petrom au fost cele mai tranzactionate actiuni in luna noiembrie pe Bursa de la Bucuresti, unde rulajul total pe segmentul principal a depasit usor 863 milioane de lei, potrivit statisticilor publicate pe BVB.

Cele mai ciudate sapte tabuuri romanesti despre mamaliga. De ce se tem oamenii de la tara s-o manance direct din ceaun

Studiile folcloristilor arata ca, surprinzator, alimentul de baza al taranimii romane a generat si cele mai multe superstitii legate de bucatarie si mancare. Mamaliga poate ajunge sa fie chiar si leac pentru dragostea cu nabadai.

Joburile cele mai cautate in 2018: Ce s-a schimbat in preferintele angajatorilor

Pornind de la faptul ca eJobs. ro este cel mai mare site din Romania pentru locuri de munca, cel mai recent studiu publicat de compania din spate iti arata situatia joburilor de la noi din 2018. Trecand peste problemele majore derivate din lipsa fortei de munca din tara noastra, cei de la eJobs ne ajuta sa [] .

Incendiu puternic in Bucuresti, la o cladire a Administratiei Lacuri

O cladire a Administratiei Lacuri Parcuri Agrement de pe Soseaua Bucuresti-Ploiesti si debarcaderul din zona au ars intr-un puternic incendiu. Pompierii au intervenit cu 15 autospeciale pentru stingerea.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Actorul

Doua prietene povestind intre ele: Tu, cum e sotul tau? E un amestec dintre Dr. House, Mr. Bean si Brad Pitt. Vai, tu, ai un barbat doctor, inteligent, simpatic si glumet, frumos si atragator? Ah,.

Joburile in vanzari, contabilitate si resurse umane, cele mai cautate in 2018

Aproape 3,5 milioane de CV-uri au fost depuse in 2018 de catre candidatii activi pe platforma de recrutare online eJobs. ro, cei mai multi dintre ei cautand un job in vanzari, contabilitate si resurse umane, potrivit unui studiu.

VIDEO Cele mai comentate imagini de la summit-ul G20, din momentul ntlnirii Putin-MBS. Si tu ai fi fericit daca tocmai ai fi scapat de o crima

O imagine face mai mult decat o mie de cuvinte. Au demonstrat-o din nou jurnalistii care i-au surprins, la summit-ul G20 de la Buenos Aires, pe printul saudit Mohammed bin Salman si presedintele Rusiei, Vladimir Putin, batand palma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )