Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 5 motive pentru care managerii aleg sa paraseasca firmele

Hotnews Hotnews,
 Top 5 motive pentru care managerii aleg sa paraseasca firmele

Managerii din companiile locale au o serie de motive ce ii determina sa faca o schimbare drastica in cariera, fie in cadrul organizatiei, fie in afara acesteia. De asemenea, tranzitarea se face de cele mai multe ori pe laterala, in companie, sau in organizatii similare pe pozitii mai inalte, doar in putine cazuri optand pentru o schimbare totala a domeniului si a ariei de expertiza, explica un consultant de leadership si personal branding. continuă pe Hotnews

Cateva motive pentru care e bine sa apelezi la un serviciu de livrare flori

Top 20 vedete care s-au imbracat cel mai bine in 2019

Anul 2019 se apropie cu pasi repezi de final, iar, daca e sa privim in urma, descoperim o multime de momente stilistice ale vedetelor care au impresionat o lume intreaga. Iata care au fost cele mai bune aparitii vestimentare ale celebritatilor in 2019.

Motivul pentru care Catalin Botezatu ramane fara job, din cauza problemelor de sanatate. Ce decizie a luat

Catalin Botezatu a oferit detalii, cu cateva zile in urma, legate de boala cu care se confrunta. Acesta a fost supus unei interventii chirurgicale, la inceputul lunii septembrie, din acest an. Vestile nu par sa fie unele tocmai bune pentru designer, mai ales ca recent s-a aflat ca va ramane si fara job, din pricina .

Antonia a recunoscut ce va face cand Alex Velea va fi plecat la Asia Express. Motivul pentru care nu-l insoteste

Cuplul de artisti va fi pus la incercare, in urmatoarea perioada. Antonia a dezvaluit de curand ce va face atunci cand Alex Velea va porni alaturi de Mario Fresh spre aventura din Asia. Artista a dezvaluit atat motivul pentru care nu il insoteste la Asia Express, dar si ce va face timp de doua luni .

Digi 24: Voucherele de vacanta nu vor mai putea fi folosite ca pana acum. Noile reguli privind valoarea si perioadele pentru care se vor acorda

Se schimba radical modul de acordare si valoarea voucherelor de vacanta, potrivit unui proiect postat recent pe site-ul Ministerului Turismului. Astfel, vor fi introduse voucherele de vacanta ce pot fi utilizate exclusiv in perioadele aprilie-mai si octombrie-noiembrie, avand o valoare mai mare decat cea a voucherelor acordate pentru sezon.

NOUL COD RUTIER. Greselile frecvente pentru care poti lua amenda maxima

Noul Cod Rutier a intrat in vigoare, sambata, 12 octombrie, si prevede sanctiuni usturatoare. Amenda pentru folosirea telefonului mobil poate ajunge la 1. 160 de lei si se aplica si soferilor.

Noul Cod Rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Soferii care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea conducatorului a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )