Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cateva motive pentru care e bine sa apelezi la un serviciu de livrare flori

România Liberă România Liberă,
Cateva motive pentru care e bine sa apelezi la un serviciu de livrare flori

Cateva motive pentru care e bine sa apelezi la un serviciu de livrare flori. continuă pe România Liberă

Top 5 motive pentru care managerii aleg sa paraseasca firmele

Managerii din companiile locale au o serie de motive ce ii determina sa faca o schimbare drastica in cariera, fie in cadrul organizatiei, fie in afara acesteia. De asemenea, tranzitarea se face de cele mai multe ori pe laterala, in companie, sau in organizatii similare pe pozitii mai inalte, doar in putine cazuri optand pentru o schimbare totala a domeniului si a ariei de expertiza, explica un consultant de leadership si personal branding.

Tata filmat in timp ce isi bate fetita de cateva luni, pentru ca nu poate sa mearga in picioare. Ce s-a intamplat cu barbatul. Nu mai suntem oameni!

Un barbat a fost filmat in timp ce-si loveste fetita de cateva luni pentru ca nu stie sa mearga in picioare, iar imaginile au starnit indignare pe Internet. Ulterior, barbatul, in varsta de 40 de ani, a.

Motivul pentru care Catalin Botezatu ramane fara job, din cauza problemelor de sanatate. Ce decizie a luat

Catalin Botezatu a oferit detalii, cu cateva zile in urma, legate de boala cu care se confrunta. Acesta a fost supus unei interventii chirurgicale, la inceputul lunii septembrie, din acest an. Vestile nu par sa fie unele tocmai bune pentru designer, mai ales ca recent s-a aflat ca va ramane si fara job, din pricina .

Antonia a recunoscut ce va face cand Alex Velea va fi plecat la Asia Express. Motivul pentru care nu-l insoteste

Cuplul de artisti va fi pus la incercare, in urmatoarea perioada. Antonia a dezvaluit de curand ce va face atunci cand Alex Velea va porni alaturi de Mario Fresh spre aventura din Asia. Artista a dezvaluit atat motivul pentru care nu il insoteste la Asia Express, dar si ce va face timp de doua luni .

Cateva sfaturi pentru viitorul ministru al Educatiei

Stiu o stiu prea bine! nu sunt decat un oarecare, ce a imbatranit ca lector intr-o universitate de provincie. Nu pot vorbi nici in numele teoriilor proprii, nici in numele functiilor, nu am specializari in managementul educatiei si nici nu sunt expert in problemele invatamantului. Am cautat sa inteleg educatia asa cum incerc sa ma vad pe mine insumi: fara iluzii, fara nostalgii, fara scuze de circumstanta, fara ura, dar si fara auto)compatimire. in numele acest efort de sinceritate care, proiectat asupra invatamantului, e unul de luciditate), cred ca am si eu dreptul de a-mi spune parerea.

Evolutia ar putea fi motivul pentru care nu exista animale cu trei picioare

Dupa cum stii toate animalele au doua sau patru picioare. insa, de ce nu exista si animale cu trei picioare? Ei bine, un motiv ar putea fi chiar evolutia. Ei bine, din punct de vedere.

Digi 24: Voucherele de vacanta nu vor mai putea fi folosite ca pana acum. Noile reguli privind valoarea si perioadele pentru care se vor acorda

Se schimba radical modul de acordare si valoarea voucherelor de vacanta, potrivit unui proiect postat recent pe site-ul Ministerului Turismului. Astfel, vor fi introduse voucherele de vacanta ce pot fi utilizate exclusiv in perioadele aprilie-mai si octombrie-noiembrie, avand o valoare mai mare decat cea a voucherelor acordate pentru sezon.

NOUL COD RUTIER. Greselile frecvente pentru care poti lua amenda maxima

Noul Cod Rutier a intrat in vigoare, sambata, 12 octombrie, si prevede sanctiuni usturatoare. Amenda pentru folosirea telefonului mobil poate ajunge la 1. 160 de lei si se aplica si soferilor.

Noul Cod Rutier socheaza Romania: Acesta e gestul pentru care mii de soferi risca acum amenzi uriase!

Soferii care obisnuiesc sa circule cu masini care au lipite pe geamuri, fie ele geamuri laterale, parbriz sau luneta, diverse accesorii, iar acestea reduc, prin numar sau dimensiuni, vizibilitatea conducatorului a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2505 seconds )