Libnet.ro
UNICEF

06:45

Top RUSINOS: Cartierul Ferentari, intre cele mai urate destinatii de vacanta din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top RUSINOS: Cartierul Ferentari, intre cele mai urate destinatii de vacanta din lume

Cartierul Ferentari din Bucuresti ocupa locul al patrulea in topul celor mai urate destinatii de vacanta din lume, pe care turistii trebuie sa le evite, potrivit dailymail. co. uk . Clasamentul a luat in calcul mai multi factori monitorizati in ultimul. continuă pe Wall-Street Ro

Cartierul Ferentari din Bucuresti, pe locul 4 in Topul 10 al celor mai urate destinatii de vacanta

Cartierul Ferentari din Bucuresti ocupa locul al patrulea in Topul 10 al celor mai urate destinatii de vacanta din lume, potrivit unui clasament intocmit de un site specializat in lifestyle, cadouri si .

FOTO Cartierul Ferentari din Capitala, locul patru in clasamentul celor mai urate destinatii de vacanta din lume

Cartierul Ferentari din Bucuresti ocupa locul al patrulea in Topul 10 al celor mai urate destinatii de vacanta din lume, potrivit unui clasament intocmit de un site specializat in lifestyle, cadouri si turism, informeaza dailymail. co. uk, citatat de Mediafax.

Executivi de top de la Telenav, Zynga, WebSummit, la unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie din Europa Centrala si de Est

Intre 31 mai si 2 iunie, la Cluj-Napoca va fi organizat Techsylvania, eveniment pe zona de tehnologie si inovatie care va aduce impreuna unele dintre cele mai creative persoane din regiune, invitati exceptionali, experti tehnici si inovatori care isi vor impartasi propriile experiente si cunostinte pentru a contribui la dezvoltarea tehnologica si cresterea gradului de inovatie din Cluj-Napoca.

LIVE TEXT Finala Eurovision 2014: Numaratoarea inversa si ordinea intrarii in concurs. Adevarul va prezinta cele mai importante momente ale show-ului

Finala Eurovision 2014 va fi transmisa in aceasta seara in direct, incepand cu ora 22:00, de TVR 1, TVR HD, TVR+ si TVR International. Reprezentantii Romaniei, Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu, vor evolua de pe pozitia a sasea. Ramaneti pe adevarul. ro pentru cele mai importante momente ale show-ului.

Festivalul BIEFF cauta cele mai inovative experimente vizuale romanesti

Festivalul International de Film Experimental Bucuresti BIEFF cauta cele mai indraznete si inovative experimente vizuale romanesti in vederea includerii in programul BIEFF 2014.

Bloomberg: Romania, unul dintre cele mai mari centre din Europa pentru specialisti IT

Romania a devenit unul dintre cele mai mari centre din UE pentru afaceri IT, datorita fortei de munca bine pregatite si costurilor scazute, in contextul unui deficit urias de specialisti la nivel european, ceea ce ar putea oferi economiei romanesti.

Bloomberg: Romania a devenit unul dintre cele mai mari centre din Europa pentru specialisti IT

Romania a devenit unul dintre cele mai mari centre din UE pentru afaceri IT, datorita fortei de munca bine pregatite si costurilor scazute, in contextul unui deficit urias de specialisti la nivel european,.

Cinema. Cele mai bune filme ale anului 2013 fac un popas la TIFF

O serie de creatii cinematografice care au fost remarcate la cele mai prestigioase festivaluri in 2013 vor fi prezentate si la cel mai important eveniment cinematografic din Romania, Festivalul International de Film Transilvania, ce are loc la Cluj in perioada 30 mai-8 iunie, in sectiunile Supernova si Whats Up, Doc? Ce se intampla, documentarule?).

Una dintre cele mai bogate femei din Monaco, ranita grav intr-un atac la Nisa

Helene Pastor, membra a uneia dintre cele mai bogate familii din principatul Monaco a fost grav ranita intr-un atac comis in fata unui spital din Nisa, relateaza ouest-france. fr. in acelasi atac a fost grav.

Cele mai potrivite alimente pentru bebelusi, pe grupe de varsta

In functie de cat de mare e puiul tau si de etapa la care se afla in graficul de dezvoltare normala, exista cateva reguli dupa care alegi ce anume ii dai sa pape. Vezi mai jos care sunt cele mai bune alimente.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )