Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top Saloane.ro - Topul celor mai bune Saloane de infrumusetare - Beauty Salon

România Liberă România Liberă,
Top Saloane.ro - Topul celor mai bune Saloane de infrumusetare - Beauty Salon

Sincer, portalul web Top Saloane. ro nu este pentru toata lumea. Si nu oricine trimite un e-mail va p. continuă pe România Liberă

Topul celor mai bine platite meserii

Potrivit raportului Piata Fortei de Munca 2020, realizat de Hipo. ro in perioada Decembrie 2019 Ianuarie 2020 pe un esantion de 449 companii, a reiesit topul celor mai bine platite domenii, pentru tinerii cu o experienta intre 0-2 ani.

Gigantii IT ies castigatori din pandemie. Topul celor mai profitabile companii

Gigantii din tehnologie au iesit castigatori, la nivel de grup, cu toate ca intre ei au aparut unele diferente. Patru dintre cele mai mari companii de tehnologie din SUA au prezentat rezultate surprinzatoare in trimestru al doilea din acest an.

Pensii mai bune pentru romani. Cine beneficiaza de ajutor

Vesti bune pentru romanii care isi intocmesc dosarul de pensionare. Acestia pot recupera vechimea in munca, chiar daca si-au pierdut cartile de munca. Reconstituirea vechimii in munca s-ar putea face in baza informatiilor existente in bazele de date ale caselor de pensii. Cum poate fi recuperata vechimea in munca, fara cartea de munca Un proiect de .

Una dintre cele mai bune perechi de casti cu noise cancelling de pe piata are in sfarsit un succesor: Sony a anuntat WH-1000XM4

Lansarea lui WH-1000XM4 vine la capatul mai multor luni de speculatii, si confirma in mare ceea ce asteptam - nu sunt schimbari majore, dar sunt binevenite.

Alina Antonie, Legal Director, Huawei Romania: Respectarea cerintelor liberei concurente ar crea cadrul pentru implementarea celei mai bune solutii tehnice 5G pentru Romania si romani

Huawei Romania este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala ICT. Prezenta in Romania din anul 2003, compania a deschis aici, pe parcursul anilor, mai multe centre de servicii globale. Tara noastra ocupa un loc strategic, alaturi de Germania, in dezvoltarea amprentei Huawei la nivel european.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )