Libnet.ro
UNICEF

00:07

Top On The Move: Cine sunt norocosii care au crescut in functie la inceput de 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top On The Move: Cine sunt norocosii care au crescut in functie la inceput de 2015

2015, un an in forta? Pentru unii dintre manageri, da. Anul a inceput pentru ei cu o schimbare in functie, un cadou de cariera pe care multe persoane si l-ar dori. Wall-Street. ro ti le prezinta pe cele mai importante din luna ianuarie. continuă pe Wall-Street Ro

Cine sunt pesedistii care l-au tradat pe Victor Ponta pentru Geoana si Vanghelie

Senatorul Mircea Geoana si primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, au lansat, luni, Noul Proiect Social Democrat Romania noastra, alaturi de sase deputati si doi senatori din partidul condus de Victor Ponta, dar si parlamentari de la.

Savaliuc, la Sinteza zilei: Udrea rade si are un aer sfidator pentru ca stie cine sunt procurorii pe care i-a pus in functie, in tandem cu Basescu

Jurnalistul Lumea Justitiei. ro, Razvan Savaliuc, a explicat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, atitudinea sfidatoare a Elenei Udrea, in raport cu activitatea forului de ancheta din cele doua dosare.

Premiile pietei de capital 2014: Cine sunt castigatorii

Bursa de Valori Bucuresti a premiat persoanele si companiile care au contribuit cel mai mult la dezvoltarea pietei de capital romanesti in 2014, Raiffeisen reusind sa castige la cele mai multe categorii.

Noul PNL si-a impartit functiile in Camera Deputatilor. Ludovic Orban va conduce grupul parlamentar. Cine sunt cei 11 vicelideri din conducere

Liberalul Ludovic Orban a informat luni plenul Camerei Deputatilor ca in urma fuziunii PDL si PNL s-a format un singur grup parlamentar pe care il conduce alaturi de 11 vicelideri de la cele doua formatiuni,.

Cine sunt pesedistii care l-au tradat pe Victor Ponta pentru Geoana si Vanghelie

Senatorul Mircea Geoana si primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, au lansat, luni, Noul Proiect Social Democrat Romania noastra, alaturi de sase deputati si doi senatori din partidul condus de Victor Ponta, dar si parlamentari de la alte formatiuni. Adevarul va prezinta lista oamenilor care i-au urmat pe Geoana si Vanghelie.

Sunt banci care, pentru creditarea in CHF, s-au imprumutat cu miliardele in euro

Mugur Isarescu: BNR este pentru impartirea poverii, dar intr-o maniera calculata * Alin Iacob: Pierderile sunt mult mai mari cand bancile vand imprumuturi neperformante cu discount de 98%, decat in cazul unei conversii la curs istoric plus 20% in randul imprumutatilor in CHF circula suspiciunea potrivit careia bancile ar fi speculat in jurul unor conditii de creditare, multi dintre consumatori sustinand ca, in momentul in care au contractat imprumuturile in CHF si-ar fi primit banii fie in lei, fie in euro.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1936 seconds )