Libnet.ro
UNICEF

16:45

Topul actorilor care au castigat cel mai mult in ultimul an

ADPM ADPM,
Topul actorilor care au castigat cel mai mult in ultimul an

Ca in fiecare an, celebra publicatie Forbes a realizat topul celor mai bine platiti actori din lume! Iata care dintre vedetele de la Hollywood au incasat sume fabuloase in ultimul an! . continuă pe ADPM

Topul domeniilor care au angajat cel mai mult in timpul pandemiei

Topul domeniilor cu cele mai multe angajari de la inceputul pandemiei este condus de IT, urmat de comert comert en-gros si retail), constructii si domeniul financiar-consultanta. Cumulat, cele patru domenii au fost responsabile pentru mai mult de jumatate din numarul de locuri de munca pentru care angajatorii au postat anunturi pe platforma BestJobs, in perioada aprilie-octombrie 2020.

Pe cine a iubit cel mai mult, de fapt, Printesa Diana. A fost marea dragoste a ei

Hasnat Khan, in varsta de 62 de ani, a avut o idila vreme de doi ani cu Printesa Diana, care s-a incheiat in vara lui 1997, adica cu putin timp inainte ca regretata Printesa a Inimilor sa moara in accidentul auto de la Paris. Pe cine a iubit cel mai mult, de fapt, Printesa Diana .

Proiect ASF: Soferii care fac accidente soldate cu victime ar putea plati cu 40% mai mult pentru RCA

Soferii care produc accidente cu vatamari corporale sau decese vor plati cu 40% mai mult pentru asigurarea RCA in anul urmator, potrivit unui proiect. in prezent, in astfel de situatii, cresterea este de.

Al doilea cel mai vandut produs din lume. Romanii il consuma zilnic, unii chiar si de 2 ori pe zi

Romanii consuma chiar de doua ori pe zi acest lucru si se afla printre cele mai vandute produse din lume. Specialistii au oferit cateva detalii despre cel mai vandut produs si care sunt principalele tari furnizoare? Care este al doilea cel mai vandut produs din lume? Cafeaua se cultiva in peste 50 de tari din .

Cel mai bun desert cu mere. Reteta secreta a Andreei Esca

Ai cateva mere in plus care s-au copt cam tare si nu stii ce sa faci cu ele? Nu le arunca! Poti face un desert extraordinat din ele. Reteta e foarte apreciata in familia Andreei Esca. De ce ingrediente ai nevoie, care e modul de preparare si care sunt detaliile la care trebuie sa fii .

Regina Elisabeta renunta la tron. Anuntul soc din Marea Britanie: cine ii ia locul in cel mai scurt timp

Regina Elisabeta il va face mai devreme sau mai tarziu pe printul Charles Regent. in acelasi timp un numar din ce in ce mai mare de sarcini ii sunt atribuite printului William. Iminenta retragerii Reginei este o certitudine, spune presa britanica. Regina Elisabeta se va retrage de pe tronul Marii Britanii Regina Elisabeta si-a pastrat .

GRINDEANU: Am pus la punct cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor pentru alegerile parlamentare

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat ca social-democratii au pus la punct cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor la nivel national pentru alegerile parlamentare, conform Agerpres.

Irinel Columbeanu, lectie de viata la iUmor. A facut misto de el in cel mai trist mod. Totusi, juriul a ras

Irinel Columbeanu, pana acum, nu a dovedit ca ar fi avut si alte talente. in afara de cele de a cheltui bani. in ultima editie de weekend a emisiunii-concurs, iUmor, vedeta serii laroast-uri a fost chiar fostul milionar Irinel Columbeanu. Irinel Columbeanu pe scena iUmor Dupa o absenta totala in ultimii ani din viata mondena .

Parlamentare 2020. Grindeanu (PSD): Avem cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor. PNL si USR, nu aveti nicio sansa sa mai deturnati votul romanilor

PSD a pus la punct cel mai eficient sistem de numaratoare paralela a voturilor la nivel national pentru alegerile parlamentare, a anuntat duminica prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu. Vreau sa fac un avertisment pentru PNL si USR si anume ca nu aveti nicio sansa sa mai deturnati votul romanilor, a mai afirmat Grindeanu.

Un barbat a pus din greseala drojdie de bere in butoiul cu varza murata. Ce s-a intamplat in cel mai scurt timp

Un barbat a pus din greseala drojdie de bere in butoiul cu varza murata, iar acum a devenit unul dintre cele mai tari trucuri. Iata ce se intampla cand faci asta! De ce sa pui drojdie de bere in varza murata Greseala unui barbat a devenit unul dintre cele mai tari trucuri atunci cand vine .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )