Libnet.ro
UNICEF

20:30

Topul angajatorilor din 2020. Care sunt cele mai apreciate companii din Romania

Adevărul Adevărul,
Topul angajatorilor din 2020. Care sunt cele mai apreciate companii din Romania

Companiile de tehnologie predomina topul angajatorilor din Romania in anul 2020, sapte din zece locuri fiind ocupate de astfel de firme, potrivit unui clasament realizat de platforma Undelucram. ro. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai mari amenintari la adresa securitatii hardware?

Amenintarile la adresa securitatii hardware si strategiile pentru a le depasi evolueaza pe masura ce intreprinderile instaleaza din ce in ce mai multe capabilitati autonome.

Orasul unde inchiriezi o casa cu 1 euro pe an. Care sunt cele 3 reguli pe care trebuie sa le respecti aici

Intr-un cartier de poveste din sudul orasului Augsburg, Bavaria, se plateste doar un euro pe an pentru chirie! Pretul este acelasi de 500 de ani, dar cei care vor sa locuiasca in zona trebuie sa indeplineasca mai multe conditii. Respectivul cartier a fost construit in 1521, de Jakob Fugger, un bancher instarit al acelor vremuri, .

Patronii de localuri din Timisoara cer primarului Fritz reducerea impozitului pe cladiri: Sunt cele mai mari din tara

Reprezentantii patronatuluiHO-REhoteluri si restaurante) din Timisoara cer primarului Dominic Fritz sa dispuna reducerea impozitului anual pe cladiri, datorat pentru 2021, cu o cota de 50 la suta.

Banii de la Consiliul Judetean Bihor, impartiti pe criterii de performanta catre primariile din judet: Care sunt principalii indicatori de pe lista lui Bolojan

Consiliul Judetean Bihor, condus de Ilie Bolojan, a stabilit 12 indicatori de performanta in functie de care, incepand din 2021, vor fi alocate fondurile catre cele 101 administratii locale din judet.

Lista localitatilor din Ilfov care sunt la un pas de carantina

Localitatile si satele apartinatoare din jurul Bucurestiului se inchid una cate una. Vineri seara au intrat in carantina Chiajna si Bragadiru, iar cu o seara inainte, Clinceni si Berceni. Alte sase localitati sunt in procedura de aprobare si urmeaza sa intre in carantina de sambata seara. Decizia finala va fi luata astazi de Departamentul pentru Situatii de Urgenta, relateaza Digi24.

Unde ai cele mai mari sanse sa te infectezi cu SARS-CoV-2. Cum se poate evita pericolul fara inchiderea afacerilor

Restaurantele, salile de sport si cafenelele sunt in topul locurilor in care ai cele mai mari sanse sa te infectezi cu SARS-CoV-2, conform unui studiu publicat in revista Nature. Cercetatorii vin si cu solutii de evitare a raspandirii coronavirusului.

Secretul eficientei si performantei porneste de la unealta folosita. Iata cateva idei despre cele mai bune echipamente

Daca te-ai uita cu atentie la 2020 poti zice ca e o revenire la tehnologie despre care ai fi crezut, eventual la final de 2019, ca intra deja la categoria vintage. Acum e insa necesara,.

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus- 1. 147 - sunt raportate in continuare in Bucuresti, in scadere usoara totusi fata de ziua precedenta. Judetul cu cele mai multe imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore - 393 - este Cluj.

Alte 1.307 cazuri noi de COVID-19 in Capitala Constanta deschide topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi

Capitala raporteaza din nou cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 1. Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri in ultimele 24 de ore este deschis de Constanta, care a raportat peste 400 de cazuri.

WTA a anuntat topul jucatoarelor de tenis aflate in activitate cu cele mai multe turnee castigate! Pe ce loc este Simona

Asociatia de Tenis Feminin WTA) a publicat topul jucatoarelor de tenis aflate in activitate cu cele mai multe turnee castigate, iar Simona Halep ocupa o pozitie excelenta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )