Libnet.ro
UNICEF

6 Mai.

Lista localitatilor din Ilfov care sunt la un pas de carantina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lista localitatilor din Ilfov care sunt la un pas de carantina

Localitatile si satele apartinatoare din jurul Bucurestiului se inchid una cate una. Vineri seara au intrat in carantina Chiajna si Bragadiru, iar cu o seara inainte, Clinceni si Berceni. Alte sase localitati sunt in procedura de aprobare si urmeaza sa intre in carantina de sambata seara. Decizia finala va fi luata astazi de Departamentul pentru Situatii de Urgenta, relateaza Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Alte 6 localitati din Ilfov, intre care Otopeni, intra in carantina de sambata seara Intra in carantina si alte 7 localitati din Constanta Modelul adeverintei pe propria raspundere si a celei de la angajator

Raed Arafat a semnat ordinul prin care inca sase localitati din judetul Ilfov intra in carantina incepand de sambata, ora 22. Este vorba despre Otopeni, Mogosoaia, Corbeanca, Dobroesti, Magurele si Popesti-Leordeni. Amintim ca Ciorogarla, Clinceni, Berceni, Chiajna si Bragadiru sunt localitatile din judetul Ilfov care se afla deja in carantina. in acelasi timp, vor fi plasate in carantina alte sapte localitati din judetul Constanta, in acest caz masura intrand in vigoare incepand cu ora 20.

Un politist local din Buzau, care ii verifica pe cei aflati in carantina la domiciliu, a murit infectat de COVID-19

Un politist local din Buzau, care avea sarcina de a-i verifica pe cei aflati in carantina la domiciliu, a murit, vineri dimineata, dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Tragedia a avut loc la o.

Valentin Lazea: Exista cativa falsi prieteni care sunt mult vehiculati in presa romaneasca, chiar de catre unii specialisti

Exista cativa falsi prieteni care sunt mult vehiculati in presa romaneasca, chiar de catre unii specialisti, care spun ca deficitul se poate reduce foarte usor prin masuri nedureroase, a declarat Valentin Lazea, economist-sef la Banca Nationala a Romaniei BNR), precizand ca vorbeste in nume propriu. Ma refer la doi astfel de falsi prieteni: cresterea economica foarte mare si atragerea de fonduri europene, a spus el.

P Serviciul Google Pay, disponibil in Romania! Cum inregistrezi cardul Visa si care sunt institutiile financiare partenere

Consumatorii din Romania care au un card Visa emis de Alpha Bank, Banca Transilvania, CEC Bank, ING Bank, Orange Money, Revolut si UniCredit Bank au acum acces la serviciul Google Pay in aplicatiile de mobile banking.

Care sunt cele mai curioase zodii. Nu se abtin pana nu afla toate detaliile

Aproape zilnic intalnim prin viata persoane de genul celor nascuti obositi sau plictisiti, persoane care cred ca deja le stiu pe toate, ca nu mai au nimic de explorat sau de aflat. Pe de celalata baricada stau oamenii curiosi, care se bucura de viata, au o sete de cunoastere si stiu ca pentru a creste .

Atentie, soferi romani! Dispozitivul din masina care te pune in pericol. Costa doar 10 lei

In intreaga lume se desfasoara importante campanii pentru a convinge soferii de importanta centurii de siguranta. Dar pentru unii romani, toate avertismentele nu au fost suficiente. Si continua sa incerce sa pacaleasca fortele de ordine, expunandu-se astfel la riscuri uriase. Iar cea mai noua modalitate de a pacali sistemul de avertizare al masinii este adaptorul .

EXCLUSIV Vedeta din Romania care nu se teme de virusul ucigas: Nu putem pune lacatul pe usa! Cum a ajuns sa isi castige banii dupa anularea concertelor

Vedeta a muzicii in anii 90 cu trupa Class, solista Mihaela Cernea s-a reprofilat dupa retragerea din lumina reflectoarelor, fiind profesor pentru o noua generatie de cantareti. in plus, si-a deschis propria sala de fitness si de yoga. Mihaela are 43 de ani, dar arata la fel de bine ca acum 25 de ani cand .

Vedetele din Romania care s-au trezit fara bani pe carduri. Cum a fost posibil

Mai multe vedete din Romania s-au trezit fara bani pe carduri. Cum a fost posibil, vedeti in randurile de mai jos. Actorul Adrian Nartea, actorul din rolul prinipal al serialului Vlad, Jean de la Craiova si Gabriel Dorobantu s-au trezit cu identitatea furata si cu banii lipsa din conturi. O noua metoda de inselaciune face .

Alte sase localitati din Ilfov intra in carantina in aceasta seara

Raed Arafat a semnat ordinul prin care inca sase localitati din judetul Ilfov intra in carantina incepand de sambata, ora 22.

Localitatile Chiajna si Bragadiru din Ilfov intra in carantina 14 zille

Dupa comunele Berceni si Clinceni, inca doua localitati din judetul Ilfov vor intra, incepand de astazi de la ora 22:00, in carantina, dupa cresterea mare a numarului de infectari cu COVID-19. Este.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 6 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )