Libnet.ro
UNICEF

10:00

Topul cartierelor bucurestene cu cele mai mari scaderi de preturi ale apartamentelor de 2 camere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul cartierelor bucurestene cu cele mai mari scaderi de preturi ale apartamentelor de 2 camere

Preturile apartamentelor din Bucuresti au inregistrat in 2013 cel mai puternic declin la nivel national, ca medie. RO va prezinta zonele in care s-au inregistrat cele mai mari scaderi la apartamentele de 2 camere, unitatile cele mai cautate. continuă pe Wall-Street Ro

Globul de aur 2014: audientele au inregistrat cele mai mari cifre din ultimii zece ani

Cea de-a 71-a editie a premiilor Globurile de Aur, difuzata, duminica, pe postul american NBC, a avut parte de cele mai ridicate audiente din ultimii zece ani, cu un total de aproximativ 21 de milioane de telespectatori, scrie Los Angeles Times. O mare parte din acest succes s-a datorat celor doua prezentatoare, Tina Fey si Amy Poehler.

Bulgaria si Romania - cele mai mari rate ale supraaglomerarii locuintelor din UE in 2011

Romania si Bulgaria au fost, in 2011, tarile europene cu cea mai mare rata de supraaglomerare, potrivit unui raport al oficiului european de statistica, Eurostat, citat de agentia Focus.

Cele mai mari majorari de capital din 2013: Auchan, lider in clasament

Un numar de 13 companii au primit anul trecut infuzii de capital de peste 50 de milioane de euro de la actionarii straini, in total peste 1 miliard de euro, acestea activand in domeniul energiei, retail, industria lemnului, sectorul financiar, auto,.

Faze tari: O noua metoda de escrocherie in Romania. Vezi cum reusea un barbat sa pacaleasca mii de romani; Cele mai mari rame. Pot ajunge la doi metri lungime si se gasesc in sud-estul Australiei; Se bat pe pipi de vaca virgina sa scape de boala!

Un cangur a murit la Arad, dupa ce a fost fugarit de copii si legat de politistii de la Transporturi Feroviare. Dupa ce a fost fugarit de un grup de copii uimiti de prezenta sa pe strazile din zona garii din Arad, un cangur de talie mica. Un ciclist in varsta de 22 de ani a avut o erectie care a durat cinci saptamani. Un ciclist irlandez in varsta de 22 de ani a ajuns la spital in urma unui accident pe bicicleta, accident care i-a cauzat un flux neregulat de sange.

Mihai Moldoveanu, victima cele mai mari erori judiciare din istoria Romaniei, la Sinteza Zilei

In aceasta seara la Sinteza zilei vine Mihai Moldoveanu, ofiterul de armata inchis timp de 16 ani pentru crima. CEDO a declarat procesul sau ca NEECHITABIL si a dispus eliberarea sa imediata. Este probabil.

Globul de aur 2014 a avut cele mai bune audiente din ultimii zece ani

Cea de-a 71-a editie a premiilor Globurile de Aur, difuzata, duminica, pe postul american NBC, a avut parte de cele mai ridicate audiente din ultimii zece ani, cu un total de aproximativ 21 de milioane de telespectatori, scrie Los Angeles Times. O mare parte din acest succes s-a datorat celor doua prezentatoare, Tina Fey si Amy Poehler.

SINTEZA ZILEI. Noi dezvaluiri in cazul lui Mhai Moldoveanu, victima celei mai mari erori judiciare din istoria Romaniei

In cadrul editiei de luni a emisiunii Sinteza zilei au fost prezentate noi dezvaluiri in cazul lui Mhai Moldoveanu, victima cele mai mari erori judiciare din istoria Romaniei. in anii 90, Mihai Moldoveanu a fost.

[INFOGRAFIC] Cele mai bune segmente pe care iti poti incepe afacerea de comert online

Retailul online creste rapid atat la nivel global cat si in Romania, dar unele sectoare cresc mai accelerat decat altele. Bigcommerce a publicat un infografic despre industriile care aduc cele mai mari oportunitati in zona de comert online pentru.

Top 10 cele mai inteligente orase din Europa.

Copenhaga, Amsterdam si Viena ocupa primele trei locuri in topul din 2013 al celor mai inteligente orase din Europa intocmit de specialistul american Boyd Cohen. Acesta include in top orasele care dezvolta si pun in practica cele mai inovatoare idei in domeniul infrastructurii, tehnologiei sau antreprenoriatului. Prima clasata, Copenhaga, este cunoscuta drept cea mai verde metropola din lume, avand, la nivel mondial, una dintre cele mai reduse amprente de carbon pe cap de locuitor. Copenhaga .

Mindrutescu, Oracle: Cloudul, securitatea si consolidarea infrastructurii vor fi cele mai mari tendinte in IT in 2014

Dezvoltarea solutiiilor de cloud computing, de securitate si cybercime, dar si consolidarea infrastructurii vor fi principalele tendinte pe piata locala de software anul acesta, a declarat Sorin Mindrutescu, directorul general al Oracle Romania, cel.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )