Libnet.ro
UNICEF

16:45

Topul castelelor din Romania. Locurile pe care trebuie sa le vizitezi in weekend

Playtech Playtech,
Topul castelelor din Romania. Locurile pe care trebuie sa le vizitezi in weekend

In Romania se gasesc locatii incredibile, care merita vazute macar o data in viata. Printre aceste locuri minunate se afla si castelele, care in fiecare an atrag mii de turisti din tara, dar si din strainatate. Locurile care trebuie vizitate in weekend Intrand in interiorul castelelor din Romania, inca mai poti auzi povestile cu regi . continuă pe Playtech

Destinatiile de vis din Romania pe care nu le promoveaza Ministerul Turismului. De ce?

Turismul este privit de mult timp ca un agent al dezvoltarii economice, insa, in lipsa unei strategii de tara, promovarea destinatiilor turistice din tara noastra este aproape inexistenta. Situatia s-a potentat pe vreme de pandemie, cand turismul nu primeste deloc ajutor din partea Guvernului. Ironia face ca pagina de Facebook a Ministerului Turismului este folosita, .

Minunea naturala din Romania. Este in topul mondial, alaturi de Cascada Niagara, Marele Canion si Desertul Sahara

Romania ascunde unele dintre cele mai frumoase peisaje naturale din intreaga lume. Daca mai aveam nevoie de vreo dovada a acestui fapt, a aparut un nou top mondial al celor mai spectaculoase locuri. Care este minunea naturala de la noi tara care concureaza cu Marele Canion, Desertul Sahara si Cascada Niagara? Minunea naturala din Romania .

Cea de-a 28a editie a Topului National al Firmelor din Romania va fi organizata la Bucharest Grand Hotel

Consiliul National al IMM-urilor din Romania organizeaza in data de 30 octombrie 2020, incepand cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel sala Grand Ballroom), evenimentul Topul National al Firmelor din Romania, ajuns la cea de-a 28-a editie, potrivit unui comunicat de presa al CNIPMMR.

Cea de-a 28-a editie a Topului National al Firmelor din Romania va fi organizata la Bucharest Grand Hotel

Consiliul National al IMM-urilor din Romania organizeaza in data de 30 octombrie 2020, incepand cu ora 10:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel sala Grand Ballroom), evenimentul Topul National al Firmelor din Romania, ajuns la cea de-a 28-a editie, potrivit unui comunicat de presa al CNIPMMR.

Cum afli daca bijuteriile sunt din aur sau nu. Trucurile secrete de care trebuie sa tii cont

Care sunt cele mai bune metode pentru a verifica daca bijuteriile sunt din aur sau nu? Cum poate ajuta fondul de ten sa recunoastem un fals? Dar un magnet? Trucurile secrete de care trebuie sa tii cont. Cum afli daca bijuteriile sunt din aur sau doar un fals bine facut? Pentru ca este un metal .

Cele mai toxice alimente din comert. Toti romanii trebuie sa stea departe de ele, mai ales copiii

Medicii si specialistii in nutritie au un avertisment dur pentru populatie. Potrivit acestora, rafturile magazinelor sunt pline de adevarate bombe pentru sanatate. Iata care sunt cele mai toxice alimente din comert. Romanii trebuie sa stea departe de ele, mai ales copiii. Cele mai toxice alimente din comert. Lista produselor de care romanii trebuie sa stea .

Alimentul care trebuie consumat in fiecare zi. Beneficiile necunoscute pe care le are

Hipertensiunea arteriala este o problema cu care se confrunta tot mai multi romani, de la varste din ce in ce mai fragede. Consumul zilnic al acestui aliment minune va avea beneficii nebanuite pentru sanatate. Alimentul minune ce scade hipertensiunea arteriala. Ce alte beneficii necunoscute are? Specialistii in nutritie au catalogat avocado drept un super aliment.

Cum se prepara cea mai buna maioneza. Ingredientul secret care trebuie folosit

Cele mai multe dintre gospodine au emotii atunci cand vine vorba de ea. Nelipsita din indragitele salate de boeuf sau de vinete, este unul dintre cele mai iubite sosuri. Bucatarii iti dezvaluie ingredientul secret si iti spun cum se prepara cea mai buna maioneza! Ingredientul secret pentru cea mai buna maioneza Prepararea unuia dintre cele .

Satul din Romania cu un singur locuitor. inca un lucru este fascinant in localitate

In Romania secolului al XXI-lea exista satul cu un singur locuitor. Este un catun care se stinge, pe zi ce trece. Cu un singur locuitor, dar cu un drum de 10 km din marmura. Satul din Romania cu un singur locuitor Alun este un catun, din Romania, care apartine satului Giurgian, din comuna Izvedna. Satul .

Imaginile istorice care sunt virale si in ziua de azi. Doua fotografii sunt din Romania

Daca acum e un lucru banal sa imortalizezi tot ce ti se pare interesant, in urma cu zeci de ani lucrurile stateau cu totul altfel. Fotografii se pregateau cu atentie pentru fiecare poza in parte, iar unele dintre imagini au ramas in istorie pentru totdeauna. Doua dintre fotografiile virale sunt chiar din Romania. Imagini istorice .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )