Libnet.ro
UNICEF

21:15

Alimentul care trebuie consumat in fiecare zi. Beneficiile necunoscute pe care le are

Playtech Playtech,
Alimentul care trebuie consumat in fiecare zi. Beneficiile necunoscute pe care le are

Hipertensiunea arteriala este o problema cu care se confrunta tot mai multi romani, de la varste din ce in ce mai fragede. Consumul zilnic al acestui aliment minune va avea beneficii nebanuite pentru sanatate. Alimentul minune ce scade hipertensiunea arteriala. Ce alte beneficii necunoscute are? Specialistii in nutritie au catalogat avocado drept un super aliment. continuă pe Playtech

Topul castelelor din Romania. Locurile pe care trebuie sa le vizitezi in weekend

In Romania se gasesc locatii incredibile, care merita vazute macar o data in viata. Printre aceste locuri minunate se afla si castelele, care in fiecare an atrag mii de turisti din tara, dar si din strainatate. Locurile care trebuie vizitate in weekend Intrand in interiorul castelelor din Romania, inca mai poti auzi povestile cu regi .

Cum afli daca bijuteriile sunt din aur sau nu. Trucurile secrete de care trebuie sa tii cont

Care sunt cele mai bune metode pentru a verifica daca bijuteriile sunt din aur sau nu? Cum poate ajuta fondul de ten sa recunoastem un fals? Dar un magnet? Trucurile secrete de care trebuie sa tii cont. Cum afli daca bijuteriile sunt din aur sau doar un fals bine facut? Pentru ca este un metal .

Cum se prepara cea mai buna maioneza. Ingredientul secret care trebuie folosit

Cele mai multe dintre gospodine au emotii atunci cand vine vorba de ea. Nelipsita din indragitele salate de boeuf sau de vinete, este unul dintre cele mai iubite sosuri. Bucatarii iti dezvaluie ingredientul secret si iti spun cum se prepara cea mai buna maioneza! Ingredientul secret pentru cea mai buna maioneza Prepararea unuia dintre cele .

Ce trebuie sa faci pentru un ficat sanatos. Secretele pe care trebuie sa le afle romanii

Medicii atrag atentia romanilor ca unul dintre principalele motive pentru care acestia vin la doctor sunt problemele hepatice. Iata ce trebuie sa faci pentru a avea un ficat sanatos! Secretele unui ficat sanatos Medicii trag un semnal de alarma si vorbesc despre faptul ca romanii se prezinta la doctor, din ce in ce mai des, .

Cum cureti tava arsa de mancare. Secretul pe care trebuie sa-l afle toate gospodinele

Dupa ce faci friptura sau nu esti indeajuns de atent la prajitura ori ai gresit ceva la compozitie, aceasta se lipeste. Iar daca pana atunci ai avut o zi perfectadin acel punct incolo, tava ta compromisa iti va aduce multe energii negative. Aceste arsuri sunt unele dintre cele mai dificil de indepartat, asa ca, de .

Mihai Chirica: Iasiul, ca toate celelalte mari orase, a ales un alt drum, cel al schimbarii care trebuie sa recupereze aproape 30 de ani de decalaje majore ale Romaniei fata de restul tarilor europene

Timpul vorbelor a trecut si a venit vremea faptelor, a spus Mihai Chirica, primarul in functie al Iasiului, dupa cele doua luni de zile in care electoratul a ascultat programele propuse de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )