Libnet.ro
UNICEF

13:15

Topul celebritatilor cu cea mai mica influenta pozitiva: Justin Bieber, fostul Papa si Miley Cyrus, printre castigatori

Adevărul Adevărul,
Topul celebritatilor cu cea mai mica influenta pozitiva: Justin Bieber, fostul Papa si Miley Cyrus, printre castigatori

In fiecare zi, in presa de peste Ocean, si nu numai, apar materiale despre cele mai controversate vedete ale momentului, precum Lady Gaga, Miley Cyrus sau Justin Bieber, dar revista GQ a intocmit un top al personalitatilor care, desi tin prima pagina a ziarelor, nu au o influenta pozitiva asupra publicului. continuă pe Adevărul

Topul celebritatilor cel mai putin influente: Justin Bieber, fostul Papa si Miley Cyrus, printre castigatori

In fiecare zi, in presa de peste Ocean, si nu numai, apar materiale despre cele mai controversate vedete ale momentului, precum Lady Gaga, Miley Cyrus sau Justin Bieber, dar revista GQ a intocmit un top al personalitatilor care, desi tin prima pagina a ziarelor, nu au o influenta pozitiva asupra publicului.

Cea mai moderna statie de epurare a apei din Romania functioneaza pe baza de energie verde

Cea mai moderna statie de epurare si a doua ca marime din tara a fost inaugurata azi, la Cluj-Napoca. Investitia de 33 de milioane de euro, cofinantata din fonduri europene, permite asigurarea a circa jumatate din necesarul de energie electrica si termica pentru functionare din biogazul rezultat din namolul de epurare.

Arpad Torok: Europa Centrala si de Est va ramane cea mai importanta regiune pentru TriGranit

Europa Centrala si de Est va ramane cea mai importanta regiune pentru dezvoltatorul imobiliar ungar TriGranit Development, a declarat directorul companiei, Arpad Torok, intr-un interviu, informeaza Agerpres.

VIDEO Cea mai puternica explozie de raze gamma din istoria astronomiei, rezultat al mortii unei stele, vazuta in detaliu

In data de 27 aprilie, o explozie de lumina provocata de moarte unei stele aflate intr-o galaxie indepartata a devenit centrul atentie astronomilor din intreaga lume, potrivit Agentiei Spatiale Americane. Explozia de raze gamma, denumita GRB 130427A, reprezinta unul dintre cele mai stralucitoare astfel de evenimente vazute vreodata.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )