Libnet.ro
UNICEF

00:07

Topul celebritatilor cel mai putin influente: Justin Bieber, fostul Papa si Miley Cyrus, printre castigatori

Adevărul Adevărul,
Topul celebritatilor cel mai putin influente: Justin Bieber, fostul Papa si Miley Cyrus, printre castigatori

In fiecare zi, in presa de peste Ocean, si nu numai, apar materiale despre cele mai controversate vedete ale momentului, precum Lady Gaga, Miley Cyrus sau Justin Bieber, dar revista GQ a intocmit un top al personalitatilor care, desi tin prima pagina a ziarelor, nu au o influenta pozitiva asupra publicului. continuă pe Adevărul

Topul celebritatilor cu cea mai mica influenta pozitiva: Justin Bieber, fostul Papa si Miley Cyrus, printre castigatori

In fiecare zi, in presa de peste Ocean, si nu numai, apar materiale despre cele mai controversate vedete ale momentului, precum Lady Gaga, Miley Cyrus sau Justin Bieber, dar revista GQ a intocmit un top al personalitatilor care, desi tin prima pagina a ziarelor, nu au o influenta pozitiva asupra publicului.

Justin Bieber va continua seria Music Mondays cu piesa Roller Coaster + asculta aici bonus trackul Alone!

Urmeaza luni, urmeaza o noua piesa de la Justin Bieber! Deja celebra serie a artistului, intitulata Music Mondays, ne va face cunostinta pe 25 noiembrie cu cel de-al optulea single promotional din cadrul sau, intitulat Roller Coaster. In urma cu cateva ore, Justin Bieber a postat pe contul sau de Instagram coperta piesei Roller Coaster .

HOT! Justin Bieber si G-Dragon au inregistrat o piesa in colaborare!

Doi dintre cei mai cool artisti ai ultimilor ani se intalnesc si pun de o colaborare care se anunta a fi incendiara! Canadianul Justin Bieber si starul kpop G-Dragon, membru al formatiei BigBang, au inregistrat de curand o piesa care, conform informatiilor artistului sud-coreean, aceasta ar urma sa fie dezvaluita publicului anul viitor. Se pare .

HOT! Justin Bieber lanseaza piesa Roller Coaster! Ascult-o aici!

Este luni, este momentul sa ascultam o noua piesa de la Justin Bieber! Seria Music Mondays a ajuns la piesa cu numarul opt, aceasta intitulandu-se Roller Coaster si fiind dezvaluita publicului in urma cu doar cateva ore. Roller coaster, roller coaster/ One minute we were up, but the next we were falling down, canta Justin .

Escapada lui Justin Bieber la prostituate i-a provocat furie. Vezi cui

Stilul de viata pe care il duce Justin Bieber in ultima perioada a scos-o din sarite pe mama lui.

Lucruri mai putin cunoscute despre creatorul iPhone-ului

Pe langa Steve Jobs, Apple a mai avut un nume mare in ultimii ani. Acesta e Jonathan Ive, designerul care se ocupa de fiecare produs al companiei. Cel mai nou gadget prezentat public si pe care el l-a imbracat s-a vandut pentru 1,8 milioane de dolari.

Lucruri mai putin cunoscute despre omul care a creat iPad si iPhone pentru Apple

Pe langa Steve Jobs, Apple a mai avut un nume mare in ultimii ani. Acesta e Jonathan Ive, designerul care se ocupa de fiecare produs al companiei. Cel mai nou gadget prezentat public si pe care el l-a imbracat s-a vandut pentru 1,8 milioane de dolari.

Cel mai aglomerat sfarsit de an din istoria Stelei

Steaua va avea de disputat in luna decembrie nu mai putin de sapte partide. Meciuri de Liga 1, din etapele normale sau restante, Cupa Romaniei si Liga Campionilor, toate se cumuleaza pe o distanta de numai 18 zile! .

Microsoft a vandut peste 1 milion de console Xbox One in mai putin de o zi de la lansare

Microsoft a vandut peste 1 milion de console Xbox One in mai putin de o zi de la lansarea pe piata in 13 tari si a depasit vanzarile inregistrate in prima zi de versiune precedenta, Xbox 360, marcand un nivel record pentru companie, relateaza Bloomberg.

Serie de seisme in nord-estul Chinei: Cel mai puternic cutremur a avut magnitudinea de 5,5

Mai multe cutremure s-au produs, sambata, in nord-estulChinei, cel mai puternic avand magnitudinea de 5,5, potrivit Institutului american de geofizica USGS. Cel mai puternic dintre cutremure s-a produs.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2248 seconds )