Libnet.ro
UNICEF

16:00

Topul celor mai apreciate destinatii din lume; Romania, pe locul 67

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai apreciate destinatii din lume; Romania, pe locul 67

Romania ocupa pozitia 67 in topul celor mai apreciate destinatii turistice din lume, pe primul loc fiind Costa Rica, conform studiului The Global Tourism Monitor, realizat de Mercury Research impreuna cu Global Market Research. continuă pe Wall-Street Ro

Topul celor mai frumoaste destinatii din lume: Romania, pe locul 67

Potrivit unui studiu Mercury Research, Romania ocupa locul 67 in topul celor mai apreciate destinatii.

Topul celor mai frumoase destinatii din lume: Romania, pe locul 67

Potrivit unui studiu Mercury Research, Romania ocupa locul 67 in topul celor mai apreciate destinatii.

Romania, in topul celor mai apreciate destinatii turistice din lume

Romania ocupa locul 67 in topul celor mai apreciate 84 de destinatii de turism din lume, conform unui studiu realizat de The Global Tourism Monitor, citat de Agerpres. in fruntea clasamentului este Costa Rica, iar pe ultimul loc este Tunisia.

Raport: Romania a urcat 17 locuri in topul celor mai competitive tari din lume, dar tot se afla in urma Bulgariei. Depasim, insa, Ungaria si Slovacia

Romania ocupa locul 59 in topul celor mai competitive state din lume, in urcare cu 17 pozitii fata de anul trecut, potrivit unui raport al Forumului Economic Mondial WEF), organizatia care aduna an de an mari personalitati ale lumii politice si economice la Davos, in Elvetia.

Romania, pe locul 59 in topul celor mai competitive state din lume, in urcare cu 17 locuri fata de anul trecut

ForumulEconomic Mondial WEF) a publicat, miercuri, Raportul Competitivitatii Globale, top in care tara noastra ocupa locul 59, transmite Economica. Romania a obtinut astfel un scor general de 4,30 puncte.

Primarul din Floresti, liberalul Horia Sulea, a inclus volumul Mein Kampf de Adolf Hitler in topul celor mai importante carti din viata lui

Mein Kampf, cartea autobiografica a dictatorului Adolf Hitler, se afla in topul celor mai importante carti din viata primarului liberal Horia Sulea, scrie Stiri de Cluj. Edilul dinFloresti, judetul.

Cea mai veche meserie din lume

Vreau sa va intreb, daca v-a trecut vreodata prin cap sa practicati cea mai veche meserie din lume? Eu m-am gandit si chiar am meditat serios asupra problemei. M-am intrebat daca as prefera sa mor de foame, sau sa ma prostituez.

Unde se gaseste orasul cu cele mai curate hoteluri din lume. Sase milioane de clienti au facut acest clasament

Capitala Japoniei are cele mai curate hoteluri din lume, conform unui clasament realizat de portalul international de rezervari de hoteluri hotel. info pe baza evaluarilor facute de sase milioane dintre clientii.

Noi imagini cu cel mai subtire smartphone din lume. Allview il va aduce in Romania

Gionee, producatorul chinez care este sursa multor telefoane de top din oferta brandului romanesc Allview, va lansa in curand modelul Elife S5. 1, care va deveni cel mai subtire smartphone de pe piata, la 5,1 milimetri. Gionee Elife S5. 1 a aparut in noi poze oferite de site-ul cnmo. com, citat de gsmdome. com. Modelul acesta apare pe diferite culori, dar cel mai probabil va aparea in Romania in doua culori, dupa cum ne-a obisnuit Allview, care evita culorile tipatoare ale modelelor alternative de [].

O recunoasteti? Este una dintre cele mai sexy femei din lume

Au trecut doar doua saptamani de cand a devenit din nou mama, dar se dovedeste curajoasa si a iesit in lume, chiar daca nu a revenit la silueta de vis.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )