Libnet.ro
UNICEF

19:45

Unde se gaseste orasul cu cele mai curate hoteluri din lume. Sase milioane de clienti au facut acest clasament

Antena3 Antena3,
Unde se gaseste orasul cu cele mai curate hoteluri din lume. Sase milioane de clienti au facut acest clasament

Capitala Japoniei are cele mai curate hoteluri din lume, conform unui clasament realizat de portalul international de rezervari de hoteluri hotel. info pe baza evaluarilor facute de sase milioane dintre clientii. continuă pe Antena3

Vacante de lux cu buget redus: Bucurestiul, in topul oraselor cu cele mai ieftine hoteluri de 5 stele

Capitala Romaniei se afla pe locul al treilea intr-un top al oraselor europene cu cele mai bune preturi la cazarea in hoteluri de 5 stele, potrivit unei analize realizate de un site de oferte turistice.

Gardienii Galaxiei, filmul cu cele mai mari incasari din 2014, la box office-ul nord-american

SF-ul de actiune Gardienii Galaxiei/ Guardians of the Galaxy este filmul cu cele mai mari incasari din 2014, la box office-ul nord-american. Regizat de James Gunn, filmul cu supereroi a depasit blockbestere precum Testoasele Ninja/ Teenage Mutant Ninja Turles si Capitanul America: Razboinicul Iernii/ Captain America: The Winter Soldier, scrie The Hollywood Reporter.

Televiziunile Intact Media Group, cele mai mari cresteri din piata media in 2014

Ianuarie august 2014 inseamna pentru posturile TV ale Intact Media Group cresteri importante de audienta raportate la anii precedenti. De altfel, audienta fiecarui post in parte se inscrie pe o panta.

Arta seductiei, aplicata in viata de zi cu zi: cele mai eficiente tehnici de manipulare

Seductia nu face parte numai din ritualul indragostirii, ci are un rol esential in influentarea si manipularea celor din jur in cele mai diverse situatii, fie ca este vorba de sefi, colegi sau parteneri de afaceri.

Intel Haswell-E cele mai performante procesoare pentru gaming

Intel a prezentat o noua generatie a procesoarelor sale din linia Haswell. Haswell-E au fost create pentru cele mai performante sisteme de gaming, printre care si recentul Alienware Area 51. Haswell-E e o linie de procesaore Intel Core i7 pentru desktop-uri. E primul procesor Intel pentru desktop care are opt nuclee, in timp ce in viitor va fi anuntata si o varianta cu sase nuclee. Lucreaza impreuna cu o placa de baza Intel X99 si suporta DDR4 RAM si pana [].

Putin: Va reamintesc ca Rusia este una dintre cele mai mari puteri nucleare

Rusia nu va fi atrasa in conflicte la scara larga, dar partenerii sai trebuie sa inteleaga ca este mai bine sa nu se confrunte cu Rusia, una dintre cele mai mari puteri nucleare, a declarat, vineri, presedintele rus Vladimir Putin, citat de Itar-Tass, in pagina electronica, transmite Mediafax.

FOTO VIDEO Dynamo, iluzionistul care merge pe apa, si-a dezamagit admiratorii. Cele mai dezastruoase numere de magie din toate timpurile

Celebrul iluzionist Dynamo si-a tradat fanii cu cel mai recent numar de levitatie pe care l-a realizat in Londra, dupa ce acestia au putut vedea caburile de care era legat. Cele mai dezastruoase numere de magie din toate timpurile.

Vladimir Putin: Rusia este una dintre cele mai mari puteri nucleare. Aceasta este o realitate, nu doar vorbe

Rusia nu va fi atrasa in conflicte la scara mare, dar partenerii sai trebuie sa inteleaga ca este mai bine sa nu se confrunte cu Rusia, una dintre cele mai mari puteri nucleare, a declarat vineri.

Putin: Realitatea este ca Rusia este una dintre cele mai mari puteri nucleare

Presedintele rus Vladimir Putin a amenintat comunitatea internationala, spunand ca aceasta trebuie sa evite o confruntare directa, intrucat Rusia este una dintre cele mai mari puteri nucleare.

Un nou an de invatamant in cele opt scoli romanesti din Transnistria. Anul scolar debuteaza la 1 septembrie in Republica Moldova

Elevii se intorc la scoala de la 1 septembrie, in Republica Moldova. La fel si colegii lor din cele opt scoli romanesti din Transnistria. Au fost in vara aceasta zvonuri, ba chiar si amenintari, din partea separatistilor nistreni, in legatura cu faptul ca scolile in grafia latina din stanga Nistrului ar putea sa nu mai prinda noul an de invatamant, ci dimpotriva, sa fie inchise, sub diverse pretexte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )