Libnet.ro
UNICEF

08:45

Topul celor mai bine imbracati politicieni. Cine se afla in fruntea clasamentului

Antena3 Antena3,
Topul celor mai bine imbracati politicieni. Cine se afla in fruntea clasamentului

Conslierul de imagine Cezar Ionascu a facut un top al celor mai bine imbracati politicieni. Vladimir Putin este in fruntea clasamentului si in opinia specialistului este un exemplu suprem a ceea ce. continuă pe Antena3

Romania, in topul celor mai NEFERICITE TARI ALE LUMII, din cauza cresterii preturilor si a somajului

Romania urca 16 pozitii in topul celor mai nefericite tari ale lumii, din cauza perspectivei cresterii preturilor si a somajului, potrivit Bloomberg. Clasamentul este realizat pe baza prognozelor.

Bloomberg: Romania urca rapid in topul celor mai bolnave economii

Romania a urcat 16 pozitii, pana pe locul 34, in topul Bloomberg al celor mai bolnave economii din lume, in 2017, iar tara noastra se indreapta intr-o directie gresita, avertizeaza publicatia, citata de Digi24 .

Bloomberg: Romania se indreapta in directia gresita. Tara a urcat 16 pozitii in topul celor mai bolnave economii

Bloomberg Misery Index, analiza efectuata de Bloomberg asupra celor mai bolnave economii, plaseaza Romania pe locul 34, cu 16 pozitii in urcare, din cauza cresterii preturilor de anul trecut si a cheltuielilor guvernamentale excesive.

Topul celor mai prospere, sanatoase si fericite tari din lume: ce loc ocupa Romania si cum sta la capitolele educatie si sanatate

Institutul londonez Legatum a facut public indexul global al prosperitatii, un sondaj amplu in urma caruia rezulta un top al celor mai bogate, sanatoase si fericite tari ale lumii din anul precedent.

INFOGRAFIC Vanzari de ciocolata de 5 miliarde lei, in acest an. Topul celor mai mari producatori

Vanzarile de ciocolata vor creste in acest an si putea depasi granita de 5 miliarde de lei, cu circa 20% mai mult fata de anul trecut, potrivit estimarilor KeysFin. Iata care sunt cei mai mari jucatori din Romania si topul jucatorilor la nivel mondial. Unde ar mai putea firmele mici sa gaseasca loc printre acestia.

Business report: Bloomberg: Romania se indreapta in directia gresita. Tara a urcat 16 pozitii in topul celor mai bolnave economii; De ce nu economisesc romanii bani; Chinezii pot schimba economia Romaniei

Romania are un excedent de 1,3 mld. euro din comertul international cu mobila. Romania a inregistrat in primele 10 luni din. Autostrada Sebes - Turda: Italienii de la Pizzarotti au primit autorizatie de construire pentru nodul rutier Sebes. Ministerul Transporturilor a.

Topul celor mai carismatice zodii: reusesc sa atraga pe oricine de partea lor

Fiecare zodie are farmecul ei aparte, insa exista trei nativi care uimesc prin farmecul si carisma lor. Au un mod incredibil prin care reusesc sa fascineze si stiu sa atraga oamenii de partea lor.

Topul celor maisanatoase si fericite tari din lume. Ce loc ocupa Romania

Cetatea Fagaras, al doilea CEL MAI FRUMOS castel din lume(FOTO)

Potrivit unui clasament realizat de Hopper, un site dedicat planificarii calatoriilor, Cetatea Fagaras reprezinta locul doi in topul celor mai frumoase castele. Astfel, cetatea reprezinta una dintre cele.

Clasamentul celor mai spectaculoase peisaje din lume, in fotografii. Pe al doilea loc s-a clasat un artist cu o poza realizata in Romania

Au fost premiate cele mai spectaculoase peisaje din lume. Marele castigator este un fotograf din Olanda pe nume Max Rive, care a reusit sa surprinda natura in toata frumusetea ei. Pe al doilea loc s-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )