Libnet.ro
UNICEF

22:30

Topul celor mai bine platiti ciclisti din lume

Online Sport Online Sport,
Topul celor mai bine platiti ciclisti din lume

Publicatia franceza LEquipe a publicat o lista cu cei mai bine platiti zece rutieri din lume la ora actuala. continuă pe Online Sport

Peter Sagan, cel mai bine platit ciclist din lume. Salariul colosal incasat de slovac

Slovacul Peter Sagan, de la echipa Bora-Hansgrohe, triplu campion mondial, este ciclistul cu cel mai.

Audierile primului proces al lui Gheorghe Dinca s-au incheiat dupa mai bine de trei ore

Primul termen din procesul lui Gheorghe Dinca s-a incheiat dupa mai bine de trei ore de audieri in care barbatul s-a aflat fata in fata cu familia Luizei Melencu si a Alexandrei Macesanu, cele doua tinere pe care le-ar fi ucis.

Primul proces al lui Gheorghe Dinca s-a incheiat dupa mai bine de trei ore de audieri

Primul termen din procesul lui Gheorghe Dinca s-a incheiat dupa mai bine de trei ore de audieri in care barbatul s-a aflat fata in fata cu familia Luizei Melencu si a Alexandrei Macesanu, cele doua tinere pe care le-ar fi ucis.

Austria se opune propunerii lui Macron si Merkel privind subventionarea celor mai afectate state UE de covid-19 printr-un plan de ralansare economica

Un ajutor de urgenta din partea Uniunii Europene destinat celor mai afectate state membre UE de criza covid-19 este necesar sa ia forma unor imprumuturi rambursabile - si nu a unor subventii -, a respins marti Cancelaria austriaca, citata de cotidianul Die Presse, o propunere franco-germana de relansare economica, relateaza Reuters.

Florin Citu, ministrul Finantelor: Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru. Sa eliminam scenariile apocaliptice (VIDEO)

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru din 2020,a declarat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, luni seara, in direct pe B1 TV, in emisiunea moderata de.

Una dintre cele mai prestigioase universitati din lume isi va desfasura cursurile online anul urmator

Universitatea Cambridge din Marea Britanie isi va desfasura cursurile online pe intreaga durata a urmatorului an academic, in contextul pandemiei de coronavirus.

Novak Djokovic sta 16 ore pe zi nemancat. Care este dieta pe care jucatorul profesionist de tenis o urmeaza. Dorm mai bine si am mai multa energie de-a lungul zilei

Dezvaluirile jucatorului profesionist de tenis Novak Djokovic a uimit pe toata lumea. Acesta a marturisit ca urmeaza o dieta extrema si sta nemancat timp de 16 ore pe zi. Ba mai mult, jucatorul sarb face.

Contract de peste 17 milioane de lei pentru reabilitarea celor mai mari blocuri din Alba Iulia, scos la licitatie

Contractul de reabilitare termica a blocurilor M si a altor trei imobile din Alba Iulia a fost scos din nou la licitatie de Primarie, dupa ce precedenta procedura a fost anulata.

Acest mini dragon este printre cele mai rare animale din lume: de ce este speciala soparla

Creatura din imaginile alaturate se apropie foarte mult de ideea traditionala de dragon mitologic. Partea fascinanta este insa ca traieste si astazi, dar numarul exemplarelor este.

Mai multi muncitori romani din Madrid, agresati de spanioli: Plecati la voi in tara!

Mai multi muncitori romani care lucreaza la renovarea unui apartament, in Madrid au fost agresati.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )