Libnet.ro
UNICEF

18:00

Novak Djokovic sta 16 ore pe zi nemancat. Care este dieta pe care jucatorul profesionist de tenis o urmeaza. Dorm mai bine si am mai multa energie de-a lungul zilei

B1 B1,
Novak Djokovic sta 16 ore pe zi nemancat. Care este dieta pe care jucatorul profesionist de tenis o urmeaza. Dorm mai bine si am mai multa energie de-a lungul zilei

Dezvaluirile jucatorului profesionist de tenis Novak Djokovic a uimit pe toata lumea. Acesta a marturisit ca urmeaza o dieta extrema si sta nemancat timp de 16 ore pe zi. Ba mai mult, jucatorul sarb face. continuă pe B1

Dieta draconica a campionului - Novak Djokovic, 16 ore nemancat pe zi pentru extra energie

Dupa ce in urma cu doar cateva luni ne prezenta ce mananca pentru a se mentine intr-o forma atat de buna, Novak Djokovic a revenit cu noi precizari. intr-un live pe Instagram, liderul ierarhiei ATP a prezentat dieta crunta pe care o tine in aceasta perioada a carierei: 16 ore pe zi nemancat, obicei pe care il practica deja de un an si jumatate.

DigiSport: Cum arata Novak Djokovic, dupa ce in ultimele 18 luni a stat nemancat cate 16 ore pe zi. GALERIE FOTO

Novak Djokovic a dezvaluit recent ca in ultimele 18 luni a tinut o dieta care presupune sa stea cate 16 ore pe zi fara sa manance.

Novak Djokovic nu are dubii: il va depasi pe Federer si va deveni jucatorul cu cele mai multe Grand Slam-uri castigate in cariera

Sarbul Novak Djokovic crede ca va castiga cele mai multe titluri de Grand Slam si va deveni jucatorul cu cele mai multe saptamani petrecute in fruntea clasamentului ATP din istoria tenisului, pana la retragerea sa din activitate, informeaza Reuters.

Ceasul Rolex din aur purtat de Ion Iliescu a fost scos la licitatie. Care este pretul de pornire

O colectie de 121 de ceasuri de lux, produse intre 1950 2009, este scoasa la licitatie in Romania. Cel mai scump este un Richard Mille, ceasul vedetelor, cu un pret de pornire de 90. 000 de euro. La vanzare este si un Rolex President din aur, purtat de Ion Iliescu.

Nick Kyrgios, ziua si controversa: Amice, esti mai bun decat Djokovic

Nick Kyrgios a realizat inca un live pe Instagram, de aceasta data colegul de discutie fiind Andy Murray. Printre multele subiecte discutate, australianul a revenit la Novak Djokovic, jucator care ii este foarte drag. Nu vreau sa starnesc controverse, dar esti mai bun decat Djokovic, i s-a adresat Nick scotianului.

Stiai? Care este cel mai murdar loc din orice magazin

Vizita la supermarket poate fi o adevarata provocare. Daca te pregatesti sa mergi la cumparaturi, ia in calcul aceste detalii importante si protejeaza-te pe tine si pe cei din jur!.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )