Libnet.ro
UNICEF

05:30

Topul celor mai bizare cautari pe Google in ultimii 20 de ani

B1 B1,
 Topul celor mai bizare cautari pe Google in ultimii 20 de ani

Google Web Search, motorul de cautare pe Internet fondat in 15 septembrie 1997, a devenit cea mai rapida sursa de informatii. Acesta ofera o metoda simpla si rapida de gasire a tot ce te. continuă pe B1

Care sunt raspunsurile pentru cele mai bizare cautari Google

Cautarile Google ofera o privire savuroasa de ansamblu asupra viziunii oamenilor secolului XXI asupra vietii. Cei de la Digitaloft au creat o lista cu cele mai bizare curiozitati, in functie de popularitate, ca sa avem o imagine mai clara. Aparent, cele mai populare cautari sunt legate de stiinta, iar cei de la IFL Science le-au [].

Un antrenor roman, in top 20 al celor mai bine platiti tehnicieni din lume. Cate milioane de euro castiga pe an

Mircea Lucescu, cel care antreneaza Zenit Sankt Petersburg, se afla in top 20 al celor mai bine platiti antrenori din lume. Revista France Football a alcatuit, marti, un Top 20 al celor mai bine platiti.

Mai sunt 15 zile pentru inscrierea in competitia celor mai bune practici din administratia publica

Institutiile si autoritatile administratiei publice mai au la dispozitie 15 zile pentru a-si inscrie proiectele de succes in competitia celor mai bune practici din administratia publica din tara noastra, editia a IX-a, termenul limita fiind 16 august, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici ANFP), trimis redactiei.

Credit Suisse si Deutsche Bank, scoase din lista indicelui celor mai importante 50 de companii europene

Doua dintre cele mai mari banci europene - Credit Suisse si Deutsche Bank - vor fi scoase de saptamana viitoare de pe lista indicelui bursier STOXX Europe 50, al celor mai importante 50 de companii europene, in urma declinului semnificativ al titlurilor, transmite Reuters.

ArcelorMittal a obtinut, in trimestrul al doilea, cel mai mare profit din ultimii doi ani

ArcelorMittal, cel mai mare producator siderurgic din lume, a raportat, pentru perioada aprilie-iunie 2016 T2), cel mai ridicat profit trimestrial din 2014 pana in prezent, datorita redresarii pretului otelului.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )