Libnet.ro
UNICEF

11:15

Topul celor mai bune afaceri din Horeca

Antena3 Antena3,
Topul celor mai bune afaceri din Horeca

Food Bar organizeaza, pentru cel de-al cincilea an consecutiv, Gala Premiilor Food Bar, un eveniment de inalta tinuta, in cadrul caruia sunt premiate cele mai bune afaceri din industria Horeca. continuă pe Antena3

Sapte sportivi romani nominalizati la topul celor mai buni sportivi din Balcani.

Sapte sportivi romani, toti medaliati la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, figureaza pe lista nominalizarilor din tara noastra la cea de-a 40-a ancheta anuala a agentiei bulgare BTA pentru alegerea celor mai buni sportivi din Balcani Top 10 Athletes of the Balkans 2012), scrie Agerpres. Cei sapte sportivi romani nominalizati de BTA sunt gimnasta Sandra Izbasa, campioana olimpica si europeana la sarituri, bronz olimpic si aur european cu echipa; tragatorul Alin Moldoveanu, campion .

FOTO Topul celor mai bune telefoane mobile mai ieftine de 1.000 de lei.

Pe piata sunt disponibile, in prezent, multe telefoane mobile cu preturi reduse, insa cateva dintre acestea se disting prin functionalitatile si design-ul inovativ, cu care tinerii se pot mandri, fara sa cheltuiasca o avere. Printre aceste telefoane se numara modele precum Motorola Motoluxe sau Samsung Galaxy Ace 2, dar si doua modele dual sim pentru cei care vor sa fie mult mai practici si sa renunte la utilizarea a doua dispozitive diferite, si anume Allview Alldro P5 Dual Sim si Sony Xperia .

O casa ecologica din Romania, in topul 10 al celor mai reusite locuinte construite din cob

O casa ecologica din Romania a fost inclusa in topul 10 al celor mai reusite astfel locuinte din lume, construite din cob material similar paiantei, compus din lut, nisip, apa si paie, n. r. ), informeaza na.

Avem printre cei mai putini medici din Europa

Romania are printre cei mai putini medici din Europa, potrivit unui raport al Comisiei Europene. Tara noastra se situeaza pe locul al patrulea in topul tarilor europene cu cel mai mic numar de medici pe cap de.

Enel intrerupe joi alimentarea cu energie electrica pe mai multe strazi din Bucuresti si Ilfov.

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, joi, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Capitala si din judetul Ilfov, se arata intr-un comunicat al companiei, anunta Agerpres. Intre orele 08:00 - 12:00, curentul electric va fi intrerupt in zona strazilor Episcop Chesarie, Regina Maria, Gladiolelor, Poiana Florilor, Chindiei, Vasilescu Mircea, Gramont, Justitiei, Mitropolit Filaret. Intre orele 09:00 - 12:00 si 13:00 - 16:00, curentul electric va fi intrerupt in zona strazilor .

Cel mai redus rulaj din ultimele trei saptamani

Bursa de la Bucuresti a incheiat ziua de ieri in stagnare, intr-o piata unde apatia investitorilor pentru tranzactionare a impins lichiditatea la cel mai redus nivel din ultimele trei saptamani, de doar 8,1 milioane lei.

CCR: Mircea Diaconu nu mai este senator din luna iunie

Mircea Diaconu nu mai este senator. Potrivit CCR, mandatul de senator al lui Diaconu nu mai e valid din iunie. Astfel, ar putea sa fie nevoie ca Diaconu sa dea inapoi banii pe care i-a primit in calitate de senator. St.

O romanca de 15 ani a cucerit Japonia. A primit titlul de Cea mai talentata desenatoare din lume

La doar 15 ani, o romanca a castigat marele premiu la un concurs de desene in Japonia. Acest premiu ii confera unei eleve din Deva titlul de cea mai talentata desenatoare din lume. Intitulat Eco Together,.

Toaleta este cel mai CURAT loc din casa ta. in BUCATARIE se afla obiectul pe care sunt de 200.000 de ori mai multi microbi

Daca va gandeati ca toaleta este cel mai infestat loc din casa dumneavoastra, aflati ca va inselati amarnic. in bucatarie, acolo unde preparam mancarea noastra se afla un obiect pe care sunt de 200.

VIDEO Topul celor mai bine platiti directori din lume

Criza economica si nemultumirea sociala i-au facut pe actionarii marilor companii sa-si puna intrebari: chiar merita acesti directori salarii anuale de zeci de milioane de dolari? in topul celor mai bine platiti directori din lume - in care nu se regaseste nicio femeie, cel mai scazut salariu anual se ridica la 25 de milioane de dolari.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )