Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai bune bancuri cu calugarite. Cum procedeaza o maicuta daca un barbat vrea s-o abuzeze sexual

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bune bancuri cu calugarite. Cum procedeaza o maicuta daca un barbat vrea s-o abuzeze sexual

Printre cele mai amuzante bancuri de pe internet se numara si cateva zeci ale caror protagoniste sunt calugarite. Va prezentam mai jos o selectie. continuă pe Adevărul

Ei sunt copiii celor mai rai dictatori din lume. Ce s-a ales de ei si ce viata duc acum

Cei mai malefici oameni din istorie ne sunt prezentati din manuale, dar mai rar auzim de succesorii lor. Iar acestia, de multe ori, sunt o parte importanta din istorie pe care o uitam. Copiii si nepotii celor mai rai oameni care au trait vreodata sunt adeseori uitati. Reputatia stramosilor lor ii urmareste invariabil. Fiecare dintre [] .

STUDIU: Romania figureaza cu 56 de firme in topul celor mai mari 500 de companii din Europa

Romania figureaza cu 56 de companii in topul celor mai mari 500 de companii din Europa Centrala si de Est in 2017, potrivit studiului Top 500 ECE realizat de compania de asigurari de credite Coface. Adica, cu noua firme mai putin decat in 2016.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: in Ungaria

Bula pleaca la unguri. La granita, afla ca nu mai au voie sa treaca decat cei care stiu o balada ungureasca. Cand vamesii ajung si la el, Bula zice:Eu stiu Balada lui Kashai! Vamesii se uita unul la.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Geamul

In tren, pasagerii catre ardelean: - Trage geamul, tataie, ca e tare rece afara. Ardeleanul trage geamul: - Na, acu-i mai cald afara? .

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Nunta

Intrebare: Cum recunosti cel mai usor nasul la o nunta de moldoveni? Raspuns: Pai, este cel care are treningul cel mai nou!.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Vaca

Gheo catre Ion: - Auzi, mai Ioane . vaca ta duhaneste fumeaza) tare mult? - Nu, ma Gheo!. Vaca mea nu duhaneste; cum sa duhaneasca?!?. - No, atunci ii bai!. Inseamna ca ti-o luat foc grajdu.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Iarba

- Ce mai faci, Bula? - Tund iarba! - Aici, la Polul Nord?!?.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Doua clase

Azi-dimineata m-am trezit ca tipa un politist la mine : - Bai ! Tu cate clase ai ?! - Doua clase . - Bai , dar prost mai esti ! N-ai fost in stare sa faci nici macar patru clase ca mine ! Ha ! Ha ! Ha !.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Cosul

Alinuta: Mama mama nu mi-a mai iesit nici un cos pe fata! Mama:Ce frumos, Alinuta. Dar de ce? A:Nu mai am nici un pic de loc! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Oglinda

Care este diferenta dintre o blonda si o oglinda? O blonda se abureste mai repede.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )