Libnet.ro
UNICEF

14:15

Topul celor mai bune bancuri cu francezi. Cum atragi atentia unui ospatar francez?

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai bune bancuri cu francezi. Cum atragi atentia unui ospatar francez?

Bancurile legate de francezi sunt printre cele mai amuzante. Va prezentam in continuare o selectie a celor mai bune bancuri ce au in prim-plan francezii. continuă pe Adevărul

VIDEO Drumul de vis care leaga muntele de mare. Soseaua canadiana inclusa in topul celor mai bune calatorii cu masina

Autostrada Marii catre Munte este o portiune de 95 de kilometri din Autostrada 99 a Canadei si traverseaza cele mai frumoase peisaje din Columbia Britanica. Privelistile pot fi admirate fie cu masina, fie cu bicicleta.

Topul celor mai bine vazuti lideri mondiali

De la sfarsitul lunii mai pana la inceputul lunii august, Centrul de Cercetare Pew a contactat peste 26. 000 de persoane, din 25 de tari, si le-a pus o serie de intrebari despre perceptiile lor asupra SUA si.

Nicolas Maduro conduce topul celor mai lungi discursuri de la ONU din acest an

Cu o interventie de circa 48 de minute, presedintele venezuelean, Nicolas Maduro, a furnizat in acest an cel mai lung discurs din cadrul Adunarii Generale a ONU, a carei cea de-a 73-a editie s-a incheiat luni la New York, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

Topul celor mai mincinoase zodii:nu te increde niciodata in cuvantul lor

Isi pot sustine minciunile pana in panzele albe. Daca nu te privesc direct in ochi si se inrosesc la fata, inseamna ca nimic din ceea ce iti spun nu este adevarat.

Bursa de Valori Bucuresti si-a revenit in T3. Cum arata topul celor mai mari cresteri si scaderi

Bursa de Valori Bucuresti BVB) si-a revenit in trimestrul al treilea T3), indicele BET marcand o crestere de 4%, puternic tras in sus de evolutia Petrom. La nivelul intregului an, piata romaneasca are un avans de 8,4%, sau 17,5% daca sunt luate in.

Drama fara margini pentru una dintre cele mai bune handbaliste ale lumii

Una dintre cele mai bune handbaliste din lume, multipla campioana mondiala, europeana si olimpica, trece prin momente grele.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Tarcoale

Cica un lup dadea tarcoale la o stana. La un moment dat s-a oprit. De ce? Pentru ca nu mai avea tarcoale.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Piciorul

Ce-a patit surioara ta? - Si-a rupt piciorul. - Vai, ce pacat! Cum s-a intamplat? - Am pus pariu care din noi se apleaca mai mult pe fereastra. Si ea a castigat.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Copilul

Se intalnesc doua blonde, prietene din copilarie, care nu se mai vazusera de foarte mult timp. - Am auzit ca esti casatorita, ca ai cinci copii, e adevarat? intreaba prima. - Da, asa este.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Furtul

Care este minoritatea din Romania cea mai predispusa la furturi? Oltenii, ca ei mereu spun fura unu ceasu, fura doua ceasu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )