Libnet.ro
UNICEF

14:30

Care sunt cele mai bune tari, hoteluri si companii aeriene din lume: recomandarile revistei Conde Nast Traveller pe 2015

Adevărul Adevărul,
Care sunt cele mai bune tari, hoteluri si companii aeriene din lume: recomandarile revistei Conde Nast Traveller pe 2015

Publicatia Conde Nast Traveller a anuntat castigatorii din acest an la mai multe categorii, printre care cele mai bune tari din lume pentru turisti, cele mai bune hoteluri din lume si din Europa si cele mai bune companii aeriene din lume. Topurile au fost realizate in urma votului cititorilor. continuă pe Adevărul

Un ghid ca sa stii cum instalezi Windows 10 pe cele mai bune computere Apple

Windows 10 e cel mai bun sistem de operare de la Microsoft. Apple are unele dintre cele mai populare computere. Din aceste doua situatii trebuia sa se ajunga ca Windows 10 sa fie instalat pe cele mai bune PC-uri si laptopuri Apple. Iata cum poti face si tu asta.

Simona Halep, in grupa de la Singapore. Romanca are cele mai bune cifre

Simona Halep arata cel mai bine, ca cifre,in grupa sa de la Singapore din 2015. Realitatea din teren va arata daca lucrurile vor sta conform cifrelor sau nu.

Nicolae Constantin Tanase, regizorul filmului Lumea e a mea: Aratam fete rele, care fac cele mai proaste alegeri. Pelicula a fost premiata international

O productie independenta deja premiata la festivaluri internationale, o echipa extrem de tanara, actrite aflate inca pe bancile scolii, drame ale adolescentei redate dur pe ecran acestea sunt cateva dintre ingredientele peliculei Lumea e a mea, a regizorului Nicolae Constatin Tanase 29 de ani).

VIDEO Cele mai tari reclame din Republica Moldova

Sunt facute cu scopul sa atraga atentia si sa promoveze un produs sau un mesaj. Unele dintre ele trec neobservate, altele, insa, raman in memoria tuturor si devin virale, fiind apreciate si peste hotare. Adevarul a selectat cele mai tari reclame din Republica Moldova.

Samsung are baterii flexibile care ne vor da gadgeturi purtabile mai bune

Samsung produce ecrane, procesoare, memorii si mai nou ar putea furniza cele mai utile baterii pentru gadgeturile de fitness. Principalul lor avantaj este flexibilitatea.

Cele mai ieftine masini electrice. Cat primesti daca iei una prin Programul Rabla

Prin Programul Rabla 2015, care se va incheia la 30 octombrie, sunt disponibile trei variante de eco-bonus pentru achizitia unui autoturism cat mai nepoluant. adevarul. ro face un top cu cele mai ieftine masini electrice.

FOTO INEDITE. Cele mai cunoscute picturi renascentiste, recreate cu mecanici auto

Cele mai cunoscute picturi renascentiste, intre care Cina cea de taina de Leonardo DaVinci, Crearea lui Adam de Michelangelo Buonarroti si Lectia de anatomie a doctorului Tulp de Rembrandt van Rijn au fost recreate de un fotograf american, Freddy Fabris, intr-un magazin auto, in care modelele au fost mecanici.

Cum stie Google sa-ti raspunda la cele mai complicate intrebari

Motorul de cautare de la Google se foloseste de un nou algoritm pe baza de inteligenta artificiala pentru a putea raspunde la intrebarile dificile adresate de utilizatorii sai. Majoritatea oamenilor nici nu realizeaza atunci cand Google isi actualizeaza motorul de cautare cu noi algoritmi. Dar, pentru a putea ajuta utilizatorii sa filtreze printre miliardele de [] Cum stie Google sa-ti raspunda la cele mai complicate intrebari Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Adevarul Live, ora 14.00. Cele mai frumoase carti din Romania

Cine poate sa judece o carte dupa coperta? Cat de imprtanta este imaginea unei carti intr-un peisaj editorial mai degraba anevoios? Designerul Dinu Dumvravician si Ina Revnic, coordonator al proiectului Cele mai frumaose carti din Romania vorbesc la Adevarul Live, de la 14. 00, despre dimensiunea artistica a cartii vazute ca obiect.

Cele mai rele femei de gura, in functie de zodie: cine risca sa moara otravita daca se musca de limba

Cele mai rele femei de gura, in functie de zodie. Vorbele unei femei reusesc adesea sa raneasca mai mult decat o bataie zdravana, iar cinci dintre reprezentantele sexului frumos stiu exact ce sa spuna ca sa infinga mai adanc cutitul in rana.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )