Libnet.ro
UNICEF

08:00

Topul celor mai CANCERIGENE substante: OMS tocmai a facut anuntul SURPRINZATOR! Aveti mare grija...

B1 B1,
Topul celor mai CANCERIGENE substante: OMS tocmai a facut anuntul SURPRINZATOR! Aveti mare grija...

Substantele cu cel mai ridicat risc de cancer sunt unele extrem de intalnite in meniul majoritatii populatiei de pe glob. Potrivit unui studiu recent al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), exista. continuă pe B1

Topul celor mai cancerigene substante. De ce-i periculoasa meseria de frizer

Substantele cu cel mai ridicat risc de cancer sunt unele extrem de intalnite in meniul majoritatii populatiei de pe glob. Potrivit unui studiu recent al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), exista trei grupe ale substantelor cauzatoare de cancer.

A aparut Cari Mora, de Thomas Harris, autorul celebrului roman Tacerea mieilor, un thriller despre lacomie si consecintele celor mai intunecate obsesii

Incepand de vineri, va fi disponibil romanul Cari Mora, de Thomas Harris, un thriller, aparut la Editura Rao, despre lacomie si consecintele celor mai intunecate obsesii.

Clasamentul celor mai bogate persoane din tenis: Ion Tiriac - locul 1; Rafael Nadal, devansat de Maria Sharapova

Jurnalistii de la therichest. com au intocmit un clasament al celor mai bogate persoane din tenis fosti si actuali jucatori), iar Ion Tiriac este liderul detasat al ierarhiei cu o avere estimata la aproximativ 1. 1 miliarde de dolari. Roger Federer se afla pe doi 450 de milioane), in timp ce Rafael Nadal locul 5) este devansat si de Maria Sharapova.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )