Libnet.ro
UNICEF

21:45

Topul celor mai cautate licee din tara

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai cautate licee din tara

Clasamentul celor mai cautate licee dupa media de admitere este dominat si anul acesta de Colegiul National Sfantul Sava din Bucuresti. La mica distanta se afla tot un liceu de prestigiu din Capitala Colegiul National Gheorghe Lazar. Locul al treilea pe podium este ocupat de Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova. continuă pe Adevărul

Topul celor mai periculoase meserii in pandemie. Pe ce loc se afla coafezele

Un top realizat de Forumul Economic Mondial arata care sunt cele mai periculoase meserii in 2020, din cauza pandemiei de coronavirus.

Motivul pentru care una dintre cele mai cautate universitati din Romania vrea acreditare internationala

Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara aniverseaza 75 de ani de activitate de invatamant medical superior, de cercetare si asistenta medicala de inalta calificare.

Simona Halep, in topul Forbes al celor mai de succes tineri sub 30 de ani din Europa

La 28 de ani, Simona Halep este una dintre cele mai bogate jucatoare din istoria tenisului! 36. 855 este suma oficiala pe care romanca a castigat-o din tenis, conform site-ului oficial al WTA. Doar surorile Williams si Maria Sharapova o depasesc din punct de vedere al veniturilor. Din intreaga istorie a tenisului feminin! Revista americana Forbes .

Cea mai eficienta pasare din lume: da din aripi o data la 140 de kilometri

Designerii de avioane ar putea avea ceva de invatat de la cea mai eficienta pasare din lume, daca vor sa faca economie de combustibil. in urma cu cateva zile, un studiu a asociat niste.

CORONAVIRUS. America Latina depaseste SUA si Canada ca numar de decese si devine a doua cea mai afectata regiune din lume de pandemia Covid-19, dupa Europa

America Latina a depasit luni, oficial, SUA si Canada ca numar de decese provocate de noul coronavirus. Astfel, regiunea Americii Latine si Caraibilor a devenit a doua cea mai indoliata regiune din lume de pandem.

Dieta Reginei Elisabeta a II a. Iata ce mananca in fiecare zi cel mai longeviv suveran din istoria monarhiei britanice

La cei 94 de ani ai sai, bunica Printului William reuseste sa se mentina intr-o forma de zile mari. Nu doar ca este cel mai longeviv suveran din istoria monarhiei britanice, dar este si mereu pregatita sa.

Managerul unuia dintre cele mai importante spitale COVID din tara: Credem foarte mult in Dumnezeu. Nu suntem tortionari, suntem medici

Managerul Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, le-a cerut oamenilor sa aiba incredere in medii. Noi nu suntem tortionari, noi nu suntem inchizitori, suntem medici, suntem oameni pentru oameni, a declarat Cristian Oancea.

Cat masoara cel mai inalt om din lume. Un baschetbalist care are 2,11 metri pare a fi un copil pe langa uriasul turc (FOTO)

Enes Kanter, in varsta de 27 de ani, pivotul celor de la Boston Celtics, din NBA, s-a pozat cucompatriotul sau, Sultan Kosen, cunoscut ca cel mai inalt om din lume. Baschetbalistul de origine turca a po.

Nico, declaratii emotionante despre cel mai mare regret din viata: Daca as putea da timpul inapoi...

Cantareata Nico nu mai are nevoie de nicio prezentare. Toata tara ii stie macar una dintre piesele pe care le-a lansat si sa nu uitam ca artista a urcat si pe scena Eurovision, in 2008. Desi s-a bucurat de.

SPANIA: Partidele locale la putere castiga alegerile regionale din Tara Bascilor si Galicia

Partidele la putere in regiunile din Spania Tara Bascilor si Galicia au castigat alegerile regionale duminica, care au avut loc umbrite de pandemia de coronavirus si marcate in parte de o prezenta scazuta la vot, purtarea obligatorie a mastilor si cabine fara perdele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )