Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cea mai eficienta pasare din lume: da din aripi o data la 140 de kilometri

Playtech Playtech,
Cea mai eficienta pasare din lume: da din aripi o data la 140 de kilometri

Designerii de avioane ar putea avea ceva de invatat de la cea mai eficienta pasare din lume, daca vor sa faca economie de combustibil. in urma cu cateva zile, un studiu a asociat niste. continuă pe Playtech

CORONAVIRUS. America Latina depaseste SUA si Canada ca numar de decese si devine a doua cea mai afectata regiune din lume de pandemia Covid-19, dupa Europa

America Latina a depasit luni, oficial, SUA si Canada ca numar de decese provocate de noul coronavirus. Astfel, regiunea Americii Latine si Caraibilor a devenit a doua cea mai indoliata regiune din lume de pandem.

Cat masoara cel mai inalt om din lume. Un baschetbalist care are 2,11 metri pare a fi un copil pe langa uriasul turc (FOTO)

Enes Kanter, in varsta de 27 de ani, pivotul celor de la Boston Celtics, din NBA, s-a pozat cucompatriotul sau, Sultan Kosen, cunoscut ca cel mai inalt om din lume. Baschetbalistul de origine turca a po.

FOTO Casuta de poveste, creata de mesteri bucovineni, cea mai noua atractie din Vama Veche

Cea mai noua atractie din Vama Veche este o casuta de poveste construita de mesteri bucovineni. Ea se poate inchiria turistilor care vor sa-si scrie propria poveste.

VIDEO Atractiile de pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania. Peisajele montane ametitor de frumoase

Transalpina este cea mai inalta sosea din Romania, ajungand in pasul Urdele la o inaltime de 2. 145 de metri. Mai este cunoscuta si sub denumirea Drumul Regelui, pentru ca a fost construit la initiativa regelui Carol al II-lea.

DigiSport: El este cel mai inalt om din lume. Cat masoara uriasul si cum arata un baschetbalist de 2,11 metri langa el

Enes Kanter, pivotul celor de la Boston Celtics, din NBA, a postat o fotografie spectaculoasa pe retelele sociale. Baschetbalistul de origine turca, inalt de 2,11 metri, s-a pozat cu compatriotul sau, Sultan Kosen, cunoscut ca cel mai inalt om din lume.

Care este cea mai sigura insula din Grecia! Turistii petrec si respecta regulile cu strictete

Romanii care vor sa ajunga in vacanta in Grecia trebuie sa stie ca nu se face rabat de la masurile impuse pentru combaterea raspandirii virusului. in insulele grecesti, turistii se distreaza respectand distantarea fizica, inclusiv cand danseaza.

Elon Musk a devenit al saptelea cel mai bogat om din lume, depasindu-l pe Warren Buffett

Elon Musk, directorul general al producatorului de automobile electrice Tesla, a devenit al saptelea cel mai bogat om din lume, cu o avere mai mare decat a lui Warren Buffett, potrivit indicelui Bloomberg al miliardarilor, transmite Reuters.

Cea mai delicioasa prajitura cu ciocolata si nuca. Reteta este foarte simpla

Pentru ca mai sunt doar cateva zile pana vine weekendul va propunem o prajitura apetisanta. Este o prajitura cu ciocolata, blat ca de bezea si multa nuca. Multi dintre cei care au incercat aceasta reteta simpla spun ca este cea mai buna prajitura pe care au mancat-o vreodata. Ingredinte prajitura cu ciocolata si nuca Pentru .

Cea mai buna reteta de cartofi pane. Trucul care te ajuta sa faci cei mai gustosi cartofi pane

Cartofi pane. Reteta este incredibil de simpla si rapida, iar gustul este minunat. Aceasta este de post si trebuie neaparat incercata. Cea mai buna reteta de cartofi pane. Trucul care te ajuta sa faci cei mai gustosi cartofi pane Cartofii rosii sau cartofii albi sunt cei mai des folositi in bucataria romaneasca. E bine sa .

Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai mare sarbatoare in aer liber din Transilvania, anulat din cauza pandemiei

Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai cunoscuta sarbatoare populara din Transilvania, nu va fi organizat in acest an.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )