Libnet.ro
UNICEF

11:30

Topul celor mai eco orase din Romania: este si al tau pe lista?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai eco orase din Romania: este si al tau pe lista?

Colectarea selectiva da rezultate. 64% dintre romanii sustineau la inceputul anului ca au posibilitatea de colecta deserurile separat, cu o treime mai mult decat in urma cu patru ani, arata un sondaj al IMAS din 2011 si din 2015. Evolutia numarului de. continuă pe Wall-Street Ro

Schumacher, lider in topul celor mai bogati piloti de Formula 1

Michael Schumacher este lider in clasamentul celor mai bogati piloti, retrasi sau aflati inca in activitate. Cifrele date ieri publicitatii de firma Wealth-X arata ca Michael Schumacher are o avere de 780 de m.

Cele mai poluate orase din Europa

Cele mai poluate orase din Europa. Problema poluarii nu ocoleste continentul european, pe cuprinsul acestuia putand fi intalnite atat orase din Vest care se confrunta cu un nivel ridicat al acestui fenomen, dar si asezari urbane din Est.

Cele mai verzi orase din Europa. Pe ce loc se claseaza Bucurestiul

Cele mai verzi orase din Europa pot fi o alternativa mai sanatoasa pentru oricine vrea sa evite efectele poluarii din marile metropole. Cele mai bune orase verzi sunt cele din nordul Europei.

Cum arata ringurile de tranzactionare ale celor mai spectaculoase burse din lume

De la canapelele din piele de pe care tranzactioneaza traderii din Dubai, la palatul din secolul 19 unde isi desfasoara activitatea brokerii spanioli, o parte din marile burse din lume inca pastreaza clasicul ring de tranzactionare. Cum arata in.

Samsung Galaxy S6, lansat oficial in Romania: Ce oferta are cel mai mare operator din Romania

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 edge au fost lansate oficial in Romania pe 17 martie. Acestea vor fi disponibile la Orange lao oferta speciala de precomanda. Totusi, nu va lipsi nici din oferta celorlalti operatori. Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge au fost lansate ieri, iarOrange anunta o oferta speciala pentru orice [].

Caru' cu vedete: Raduleasca avertizeaza: isteria de dupa 'Romanii au talent' a fost doar inceputul; Catalin Morosanu: Am cel mai cunoscut cuc din Romania!; Cele mai inteligente vedete de al Hollywood. Ce IQ au

Elton John, in razboi cu DolceGabbana. Elton John a propus boicotarea creatiilor brand-ului DolceGabbana, dupa ce designerul italian Domenico Dolce a sustinut ca acei copii nascuti prin fertilizare in vitro sunt sintetici. Surorile lui Kim Kardashian, Kendall si Kylie Jenner, au fost crescute de o actrita porno. Kendall 19 ani) si Kylie Jenner 17 ani) sunt fotomodele si pozeaza in fata aparatului de fotografiat cu dezinvoltura.

Interviu cu seful viitorului de la Cisco: Romania este mai tare azi decat Germania si decat multe alte state dezvoltate din Vest

Romania este astazi mult peste Germania si peste alte tari dezvoltate din Vest, mai ales din perspectiva unei tari in care se face business, cel putin asta sustine Bernd Heinrichs, managing director Internet of Everything in cadrul grupului Cisco.

Ce spune Victor Ponta despre justitia din Romania in presa straina

Premierul Victor Ponta a declarat Agentiei de Presa Reuters ca dupa instalarea presedintelui Klaus Iohannis la Cotroceni sistemul de justitie din Romanie este liber de orice influenta politica.

Cel mai mare planetariu din Romania va functiona la Brasov

Brasovul va mai avea un atuu pentru a deveni capitala turistica a Romaniei. Cel mai mare Planetariul de din Romania, cu un diametru de 15metri, va fi amenajat in incintaGradinii Zoologice din cartierul Noua.

Eibenthal, satul din Romania unde nu se fura: Localnicii lasa dimineata banii la poarta, intr-o plasa, si seara gasesc cumparaturile in sacosa

In extremitatea sudica a judetului Mehedinti, unde traieste cea mai mare comunitate de cehi din Romania, cuvintele hot si furt nu exista. in satul Eibenthal, localnicii lasa banii in.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )