Libnet.ro
UNICEF

22:45

Topul celor mai extravagante tinute de la Eurovision. Romania are un reprezentant

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai extravagante tinute de la Eurovision. Romania are un reprezentant

Trei luni ne despart de cel mai asteptat si controversat concurs muzical: Eurovison. Editia din acest an se va desfasura pe 18, 20 si 22 mai, la Rotterdam, in Olanda, iar unele tari si-au desemnat deja reprezentantul sau melodia castigatoare. Dupa ce editia din 2020 fost anulata din cauza pandemiei, Eurovision 2021 promite sa revina mai flamboaiant ca niciodata. continuă pe Adevărul

Cum s-a descurcat Dacia in prima luna din 2021: topul celor mai vandute masini in Romania

Dupa un an marcat de pandemie, producatorii auto ca Dacia au asteptari mari de la 2021. 2021 e anul in care industria auto va continua sa aiba parte de provocari, dar se anunta si cateva.

Piramida averilor din Romania. Topul celor mai bogati romani

Procentul romanilor cu averi considerabile, de peste 50 de milioane de dolari, este infim in raport cu cei care traiesc din salariu sau nu-l au nici macar pe acesta, potrivit datelor prezentate de Credit Suisse in Monitorul Social.

MINISTRUL DEZVOLTARII: Romania are doar 386 de crese in toata tara

Romania are 386 de crese, adica o medie de aproape 10 pe judet, fiind pe ultimul loc in Europa, a declarat ieri seara, la B1TV, Cseke Attila, ministrul Dezvoltarii. Potrivit ministrului, proiectul national de constructie de crese va incepe chiar de anul acesta.

UPDATE Perchezitii la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: Ancheta vizeaza posibila decontare ilegala a unor medicamente

Politistii si procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 fac perchezitii la Institutul Fundeni din Bucuresti, cel mai mare spital din Romania. Conform procurorilor, ancheta vizeaza posibila decontare ilegala a unor medicamente, iar anchetatorii ridica documente din spital. Reprezentantii spitalului nu au dorit sa faca niciun fel de comentariu pe acest subiect si au precizat ca nu vor oferi presei informatii pe aceasta tema.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )