Libnet.ro
UNICEF

13:00

UPDATE Perchezitii la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: Ancheta vizeaza posibila decontare ilegala a unor medicamente

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Perchezitii la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania: Ancheta vizeaza posibila decontare ilegala a unor medicamente

Politistii si procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2 fac perchezitii la Institutul Fundeni din Bucuresti, cel mai mare spital din Romania. Conform procurorilor, ancheta vizeaza posibila decontare ilegala a unor medicamente, iar anchetatorii ridica documente din spital. Reprezentantii spitalului nu au dorit sa faca niciun fel de comentariu pe acest subiect si au precizat ca nu vor oferi presei informatii pe aceasta tema. continuă pe Hotnews

Perchezitii la Institutul Fundeni. Sunt suspiciuni de frauda cu medicamente pentru bolnavii de cancer

In dosarul deschis la cel mai mare spital din Romania sunt acuzatii de inselaciune, frauda informatica, fals intelectual, substituire de produse. Vizati sunt mai multi medici ce nu ar fi administrat dozele complete pacientilor, iar diferenta era fie valorificatafie folositain alte scopuri.

Cel mai mare cartier de locuinte din Blaj intra in modernizare. Investitie de 6 milioane de lei

Cel mai mare cartier de locuinte din municipiul Blaj va intra de luni, 15 februarie, in reabilitare si modernizare.

Ministrul Educatiei este multumit de bugetul primit pentru 2021: Este mai mare cu mult. Cel mai mare din ultimii 30 de ani

Bugetul Ministerului Educatiei este, in valoare absoluta, cel mai mare din ultimii 30 de ani, dar ca procent din PIB este ceva mai mic decat cel de anul trecut, a declarat duminica ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu, la emisiunea Decisiv, de la Antena 3.

Cel mai mare fond suveran de investitii din lume va face presiuni asupra companiilor sa numeasca mai multe femei in consiliile de administratie

Fondul suveran de investitii al Norvegiei, cel mai mare din lume cu o capitalizare de 1,3 trilioane de dolari, cere companiilor in care investeste la nivel global sa numeasca mai multe femei in consiliile de administratie si sa ia in considerarea stabilirea de cote de gen, relateaza Reuters.

Cum a fost ridicat in doi ani primul mare spital din Hunedoara, pentru bolnavii contagiosi

Spitalul de boli infectioase din Hunedoara a fost construit la mijlocul anilor 50, in doar doi ani. A fost primul mare spital al orasului.

Unde va fi amenajat cel mai mare parc din Romania. Padurea Verde, plamanul incarcat de istorie

Padurea Verde este astazi o mica parte ramasa dintr-un imens codru secular care intindea din nordul Timisoarei pana spre Arad. in urma unor sapaturi arheologice, s-a gasit chiar si un mormant sarmatic, ceea ce dovedeste ca a fost locuit din antichitate.

Romania, cea mai mare crestere economica din UE in ultimul trimestru din 2020

In ultimele trei luni din 2020, tara noastra a avut cea mai mare crestere economica trimestriala din Uniunea Europeana, inregistrand o crestere de 5,3% fata de al treilea trimestru, in timp ce, la nivelul UE, PIB-ul a scazut cu 0,4%.

Cel mai gustos burrito mexican. Ingredientul simplu care il face delicios

Cum sa faci cel mai bun burrito mexican? Este un ingredient care-l face delicios. E foarte simplu si nu-si trebuie multa indemanare in bucatarie. Care sunt alimentele de care ai nevoie si cum trebuie sa prepari totul? Reteta pentru burrito mexican Burrito e potrivit pentru aproape toate momentele, mai ales cele unde e vreme de .

FLORIN CITU: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul IV

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul IV, a declarat astazi premierul Florin Citu, la finalul sedintei coalitiei de guvernare, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Ungaria va primi o cantitate de vaccin Sinopharm mai mare decat era planificat initial

Compania chineza Sinopharm va fi pregatita sa furnizeze Ungariei, inainte de data livrarii prevazuta de contract, un volum mai mare de vaccin anti-COVID-19 decat s-a angajat initial, a anuntat astazi ministrul de externe ungar Peter Szijjarto.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )