Libnet.ro
UNICEF

14:00

Topul celor mai ieftine destinatii turistice din lume

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai ieftine destinatii turistice din lume

World Economic Forum a dat publicitatii recent un raport cu cele mai ieftine tari ce pot fi vizitate de turistii amatori de experiente unice, informeaza Business Insider. continuă pe Adevărul

Business report: Impozitarea bacsisului invita la frauda? Cum poate deveni mijloc de albire a banilor negri; Topul celor mai solide companii de asigurare din Romania; Baietii destepti isi pregatesc revenirea in energie

Meseria de fermier redevine interesanta pentru tineri. Cu ajutorul subventiilor europene, fermele din Romania devin tot mai profitabile. Agricultura si meseria de fermier devin tot atractive pentru cei care doresc sa isi faureasca o cariera in mediul rural. Cel mai rau famat cartier al Bucurestiului a devenit tinta retailerilor straini. Sursa de inspiratie pentru trupele hip-hop in anii '90, din cauza saraciei care caracteriza populatia din zona, cartierul Pantelimon devine una dintre cele mai cosmopolite zone ale Bucurestiului.

Cele mai frumoase orase din Rusia. Destinatii turistice unice in lume

Chiar daca nu se numara printre cele mai populare destinatii turistice pentru romani, Rusia este o tara care are multe de oferit turistilor, in special celor pasionati de farmecul oraselor. adevarul. ro prezinta cateva dintre cele mai frumoase orase din Rusia.

China a depasit SUA si a devenit cel mai mare importator de petrol din lume

China a detronat Statele Unite din pozitia de cel mai mare importator de titei pentru prima oara in luna aprilie si este de asteptat ca achizitiile tarii asiatice sa ramana la un nivel ridicat in ciuda economiei in pierdere de viteza, ceea ce va avea consecinte pe termen lung asupra pietelor petrolului, scrie Reuters.

Cele mai ieftine bilete la EURO 2016 costa 25 de euro

Uniunea Europeana de Fotbal UEFA) a anuntat marti ca pretul celor mai ieftine bilete la EURO 2016 se ridica la 25 de euro, iar cele mai scumpe, pentru finala de pe Stade de France, ating suma de 895 euro,.

Cele mai frumoase destinatii din Grecia. Locuri de o frumusete aparte, accesibile turistilor

Cele mai frumoase destinatii din Grecia includ deopotriva capitala Atena, care abunda in obiective turistice istorice, dar si vestitele insule grecesti Rodos, Mykonos, Santorini si Creta.

Cele mai ieftine telefoane cu 4G: De la Allview pana la Samsung ai modele potrivite cerintelor

Oricine vrea sa beneficieze de viteza 4G pe smartphone-ul sau. Pentru ca nu este necesar sa platesti sume exorbitante pentru asta, noi am alcatuit o lista cu cele mai ieftine telefoane cu 4G. Termenul 4G este folosit de furnizorii de servicii pentru a descrie a patra generatie de servicii wireless. Concret, tehnologia ofera viteze de [] Cele mai ieftine telefoane cu 4G: De la Allview pana la Samsung ai modele potrivite cerintelor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cat de mare e cel mai mare SSD din lume? Are 6TB si din iulie poate fi al tau

Pretul SSD-urilor nu e foarte accesibil, dar aceste medii de stocare ating capacitati din ce in ce mai spectaculoase. Anul acesta ajung la 6TB. intr-o lume ideala am profita cu totii de saltul in performanta asigurat de adoptia unui SSD. Cei mai multi dintre noi prefera insa sa foloseasca in continuare hard disk-uri clasice din [] Cat de mare e cel mai mare SSD din lume? Are 6TB si din iulie poate fi al tau Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Un tablou de Picasso, cea mai scumpa opera de arta din lume, vandut pentru 180 mil. dolari

Un tablou in ulei realizat de Pablo Picasso in 1955 a fost vandut cu 179,4 milioane de dolari la o licitatie organizata luni de casa Christie039;s, la New York, si a devenit astfel cea mai scumpa opera de arta tranzactionata vreodata la licitatie,.

Conferinta Opera Europa, la Opera Nationala Bucuresti. Reprezentantii celor mai importante companii de opera din Europa se intalnesc in Romania

In perioada 19-22 noiembrie 2015, Opera Nationala Bucuresti va fi gazda conferintei de toamna Opera Europa, conferinta ce ii va aduce la Bucuresti, pentru prima data, pe cei mai importanti directori ai.

Vodafone lanseaza o solutie de a trimite bani acasa, de oriunde din lume, direct pe telefonul mobil

Vodafone Romania lanseaza o solutie noua pentru utilizatorii M-Pesa care pot primi acum bani de oriunde din lume, direct pe telefonul mobil, in contul lor M-Pesa. Noua functionalitate se adreseaza oricarei persoane care detine un card bancar si doreste.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )