Libnet.ro
UNICEF

17:30

Un tablou de Picasso, cea mai scumpa opera de arta din lume, vandut pentru 180 mil. dolari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un tablou de Picasso, cea mai scumpa opera de arta din lume, vandut pentru 180 mil. dolari

Un tablou in ulei realizat de Pablo Picasso in 1955 a fost vandut cu 179,4 milioane de dolari la o licitatie organizata luni de casa Christie039;s, la New York, si a devenit astfel cea mai scumpa opera de arta tranzactionata vreodata la licitatie,. continuă pe Wall-Street Ro

Record: Un tablou al lui Picasso a fost vandut cu 179,4 milioane de dolari

Un tablou in ulei realizat de Pablo Picasso in 1955 a devenit cea mai scumpa opera de arta tranzactionata vreodata la o licitatie, transmite Reuters. Opera a fost vanduta la New York in cadrul unei.

Experienta de lux printre nori: cat costa cea mai scumpa degustare de tequila

Iubitorii de tequila instariti isi pot duce acum pasiunea pentru licoare la inaltime. Pentru o suma colosala de bani, un grup de pana la zece persoane pot pleca intr-o calatorie de degustare de tequila, cu avionul.

Sorin Oprescu, dupa recuperarea celor sapte hectare din Parcul Herastrau: Este cea mai mare victoriei a Primariei, este o decizie istorica

Dupa ani intregi de lupta in instanta, Primaria Capitalei a reusit sa recupereze un teren cu o suprafata de sapte hectare din Parcul Herastrau care ajunsese in proprietatea unor rechini imobiliari. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca aceasta decizie este cea mai mare victoiei a municipalitatii.

Primele imagini cu Samsung Galaxy Tab S2, poate cea mai subtire tableta a anului

Amatorii de tablete premium cu Android, prin cateva imagini, tocmai au beneficiat de un motiv in plus pentru a astepta lansarea noii Galaxy Tab S2. Desi cand vine vorba de tablete high end este foarte probabil sa va orientati catre achizitia unui iPad, cei de la Samsung au niste alternative din ce in ce mai [] Primele imagini cu Samsung Galaxy Tab S2, poate cea mai subtire tableta a anului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Aeroportul Henri Coanda, in top 3 din Europa cu cea mai mare crestere a traficului aerian

Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti a fost clasat de catre Airports Council International-Europe pe locul al treilea in topul european al aeroporturilor care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian in primul trimestru al anului, la categoria aeroporturilor care au avut intre cinci si zece milioane de pasageri, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Henri Coanda, locul 3 in topul aeroporturilor din Europa cu cea mai mare crestere a traficului aerian

Airports Council International-Europe a publicat un nou top al aeroporturilor europene care au inregistrat cea mai mare crestere a traficului aerian in primul trimestru al anului 2015, la categoria aeroporturilor care au avut intre 5 si 10 milioane de pasageri.

Clasament ATP: Florin Mergea, cea mai buna pozitie din cariera, dupa succesul de la Madrid

Titlul castigat la Madrid, in cadrul turneului ATP Masters 1000, i-a adus lui Florin Mergea si cea mai buna pozitie din cariera. in schimb, in clasamentul de simplu, romanii continua declinul.

Begu a urcat pe locul 31 in clasamentul WTA, cea mai buna clasare din cariera

Simona Halep ramane pe locul al doilea in clasamentul celor mai bune jucatoare profesioniste de tenis din lume, dat publicitatii azi, in timp ce Irina Begu a urcat pe pozitia a 31-a, cea mai buna clasare din intreaga sa cariera.

O tanara de 18 ani are cea mai lunga limba din lume

O tanara de 18 ani din Michigan sustine ca are cea mai lunga limba din lume. Adrianne Lewis reuseste sa isi atinga cu limba varful nasului, dar si barbia sau cotul, o performanta imposibil de realizat pentru oamenii obisnuiti.

FOTO VIDEO Cea mai mare tiroliana din Romania s-a deschis la Constanta. Amatorii de aventura coboara 340 de metri direct pe plaja

Turistii care vor sa ajunga la plaja in aceasta vara au o noua metoda care combina senzatiile tari cu viteza. Cea mai lunga tiroliana din Romania a fost inaugurata chiar deasupra plajei Modern din Constanta. Instalatia a fost construita de un cascador profesionist cu zeci de filme la activ.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )