Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai indragite filme de Craciun. Care este favoritul tau?

Antena3 Antena3,
Topul celor mai indragite filme de Craciun. Care este favoritul tau?

Toata lumea stie ca vacanta de sarbatori este sortita petrecerii timpului alaturi de cei dragi. Si cum sa o faci mai bine daca nu relaxandu-te la un film dupa o masa copioasa de Craciun. Cred ca in. continuă pe Antena3

Forbes: topul celor mai bine platite vedete de la Hollywood

Revista Forbes a publicat obisnuitul sau top 10 al celor mai rentabile vedete de la Hollywood, care in 2015 contine pe primele cinci pozitii numele a patru actrite, relateaza marti directmatin. fr, potrivit Agerpres.

Topul celor mai bune partii de schi din Romania si dotarile lor. Ce statiune sa alegi daca esti incepator si unde sa mergi daca esti expert

Romania nu duce lipsta de statiuni de schi. Poiana Brasov este cea mai moderna, dar si cea mai aglomerata. Valea Prahovei, Hunedoara sau Sibiu vin si ele cu conditii excelente pentru sporturile de iarna.

Cum am ajuns sa decoram bradul? Citeste istoria pomului de Craciun

Una dintre cele mai indragite traditii ale Craciunului este, fara indoiala, impodobirea bradului: cu luminite, globuri, beteala, bomboane si o stea vestitoare a Nasterii Domnului in varf. Dar oare de ce.

Cum am ajuns sa decoram bradul? Citeste istoria pomului de Craciun

Una dintre cele mai indragite traditii ale Craciunului este, fara indoiala, impodobirea bradului: cu luminite, globuri, beteala, bomboane si o stea vestitoare a Nasterii Domnului in varf. Dar oare de ce.

Topul celor mai periculoase tari din lume pentru turisti

International SOS, companie de asistenta medicala si servicii de securitate, a realizat o cartografiere a tarilor care prezinta risc pentru turisti. in topul celor mai periculoase tari din lume se afla.

Ghidul celor mai bune petreceri de Revelion la malul marii. Pentru prima data, la Constanta se organizeaza Revelion in Piata Ovidiu

Oferta de la malul marii vine de Craciun si Revelion cu zile insorite si cu multe grade in termometre. Pentru prima data, la Constanta se organizeaa Revelion in Piata Ovidiu.

Cosul de Craciun: Care sunt retailerii cu cele mai mici preturi in perioada sarbatorilor

Reducerea TVA la alimente din aceasta vara se cunoaste si in valoarea cosului de Craciun, pretul acestuia fiind in prezent cu aproape 11% mai mic decat in iarna anului 2014, potrivit calculelor Wall-Street. ro. Cititi in slide-urile urmatoare care sunt.

Puzzle-ul de Craciun care a ajuns viral pe Facebook. Cat de repede gasesti ursul panda in multimea de oameni de zapada?

Un artist din Ungaria a postat pe pagina sa de Facebook o imagine in care un urs panda este ascuns intre sute de oameni de zapada, lansand urmatoarea provocare: cat de repede il poti gasi?Gergely Dudas a.

Cele mai bune cadouri de Craciun sunt gratis

Sa zambesti cuiva, sa-ti ceri iertare, sa dai un telefon mult asteptat sunt doar cateva cadouri de Craciun care sunt gratis, dar atat de frumoase! Prietena mea din copilarie se lupta cu o boala grea. Nu mai tinusem de cativa ani legatura, insa cand am aflat de la ai mei inca locuieste in acelasi bloc in care ne-am petrecut copilaria) ca trece prin clipe grele, am facut rost de telefonul ei si am sunat-o. Am intrebat-o daca pot s-o vizitez si iata-ne din nou impreuna.

De ce sa faci voluntariat. Portretul robot al voluntarului si motivele pentru care este preferat de angajatori

Angajatorii pun tot mai mult pret pe voluntariat, in special atunci cand angajeaza proaspat absolventi de facultate. Chiar si specialistii in recrutare arata ca voluntariatul are numeroase avantaje, iar mentionarea unor astfel de activitati in CV il.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )