Libnet.ro
UNICEF

15:15

Topul celor mai mari chirii din Romania: cat costa cele mai scumpe vile scoase la inchiriere in marile orase

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai mari chirii din Romania: cat costa cele mai scumpe vile scoase la inchiriere in marile orase

Preturile solicitate lunar in cele mai scumpe vile scoase la inchiriere ajung sa se apropie de pragul de 30. 000 de euro in Bucuresti, in timp ce in celelalte centre regionale sunt chiar si de patru ori mai ieftine, arata o statistica a Imobiliare. ro ,. continuă pe Wall-Street Ro

13 ROMANI sunt inscrisi de GOOGLE pe lista celor mai importanti INOVATORI din centrul si estul Europei

Mai multi romani, intre care astrofizicianul Aurora Simionescu si antreprenorul Radu Georgescu, se regasesc pe lista celor 100 de lideri ai inovatiei din Europa Centrala si de Est.

UEFA: Cea mai buna echipa din istoria Champions League - Ronaldinho, Ibrahimovic, Zidane si Kaka, rezerve

UEFA a alcatuit un cel mai bun 11 din istoria Champions League, echipa din care nu lipsesc Messi, Ronaldo sau Xavi. Pe banca de rezerve se gasesc numai mari precum Ibrahimovic, Zidane, Kaka si Ronaldinho.

Vanatorii si Societatea Ornitologica din Romania colaboreaza pentru a salva una dintre cele mai periclitate specii de pasare salbatica din Romania - gasca cu gat rosu

Vanatorii si conservationistii din Romania colaboreaza pentru a salva una dintre cele mai periclitate specii de pasare salbatica din Romania - gasca cu gat rosu. La solicitarea Societatii Ornitologice Romane, Asociatia Generala a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din Romania AGVPS) a fost de acord cu masura incetarii temporare a vanatorii de gaste in zona limitrofa lacului Balta Alba din judetul Buzau.

EXCLUSIV Noi marturii despre o mare retea de coruptie din Romania. Cum sunt sifonate zeci si sute de milioane de euro

Marturia unui insider dintr-o mare companie IT din Romania care a explicat pe larg cum se fura legal bani de la buget, dar in special fonduri europene, ridica doar un colt din ceea ce putem numi cea mai intinsa retea de coruptie din Romania ultimilor ani. Marturia sa si alte informatii din piata indica faptul ca s-a format un intreg sistem foarte sofisticat si complet ermetic, inchis, de fraudare a banilor europeni. Au trecut de la faza de 10% - 15% spaga. Acum vor totul. Mi-a cerut sa-i dau 70% din proiectul pe fonduri europene. Pai eu cum il fac? trebuie sa fur, sa-l fraudez, au declarat pentru Hotnews. ro surse din piata care opereaza cu fonduri europene. Citeste si: Cum se fura legal. O marturie din interiorul sistemului .

Increderea in economia zonei euro a atins cel mai ridicat nivel din peste patru ani

Increderea in economia zonei euro a atins in noiembrie cel mai ridicat nivel din peste patru ani, in asteptarea deciziei Bancii Centrale Europene BCE) de a suplimenta masurile de stimulare, la sedinta de politica monetara din decembrie, relateaza.

Simona Halep, cea mai populara jucatoare din circuitul feminin

Oficialii WTA au anuntat ca Simona Halep, numarul doi mondial, este cea mai populara jucatoare din circuitul mondial feminin.

Simona Halep, cea mai populara jucatoare din 2015

Sportiva romana Simona Halep, numarul 2 mondial la tenis, este cea mai populara jucatoare din 2015, ea devansandu-le in ierarhia anuntata de wtatennis. com pe americanca Serena Williams, liderul mondial, si pe rusoaica Maria Sarapova, locul 3 WTA.

Peste Serena Williams si Maria Sharapova - Simona Halep, cea mai populara jucatoare din circuitul WTA

Simona Halep este, conform site-ului oficial al WTA, cea mai populara jucatoare din circuitul feminin, numarul doi mondial depasindu-le pe Serena Williams locul doi) si Maria Sharapova pozitia a treia).

China a inceput testarea celui mai mare RADIOTELESCOP din lume

China a inceput procedura de testare a celui mai mare radiotelescop din lume.

Topul companiilor care vor acorda cele mai mari dividende in 2016

Reducerea impozitului pe dividende, scutirea de la plata CASS pe acest tip de venituri in 2016, dar si scaderea de pe bursa a unor mari companii in ultimele luni, le va aduce anul viitor randamente de pana la 10% investitorilor in actiuni. SIF Oltenia.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )