Libnet.ro
UNICEF

18:00

Topul celor mai sigure tari din lume: ce loc ocupa Romania

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai sigure tari din lume: ce loc ocupa Romania

Cele mai sigure tari din lume au fost dezvaluite in Indicele Global al Pacii pentru 2018, iar Romania se afla in top 30. continuă pe Adevărul

Topul celor mai bune restaurante din lume

Rezultatele premiilor anuale ale celor mai bune 50 de restaurante din lume au fost anuntate in fata unui public invitat din Bilbao, Spania. Lista celor mai bune 50 de restaurante din lume este organizata si.

Cele mai sigure tari din lume. TOP 10

Un nou raportul din 2018 privind legea si ordinea globala efectuat de catre cercetatorii americani de la Gallup se uita la situatia sigurantei tarilor, bazandu-se in intregime pe propriul sentiment de.

Cea mai frumoasa cascada din lume se afla in Romania. Este vizitata anual de peste 100.000 de turisti

Cascada Bigar, din judetul Caras-Severin a fost desemnata cea mai frumoasa din lume. Aceasta este vizitata de peste 100. 000 de turisti, dupa amenajarea eco-turistica a zonei. Astfel, daca in perioada 201.

Aeroportul care urmeaza sa devina cel mai mare din lume

La un secol, dupa ce a fost deschis ca o pista pe iarba intr-o localitate din vestul Londrei, Heathrow ar putea fi transformat in cel mai mare aeroport din lume ca urmare a unei decizii controversate a.

FOTO VIDEO Transfagarasanul, redeschis. Cum arata prima zi turistica pe unul dintre cele mai frumoase drumuri din lume

Drumul National 7C, cunoscut mai mult ca Transfagarasan, i-a intampinat azi pe primii turisti, dupa cateva saptamani in care drumarii au lucrat non-stop ca sa-l pregateasca pentru circulatie. Sute de turisti romani si straini au venit in zona Laculului Balea ca sa admire cel mai spectaculos drum din Romania.

Congo a fost anul trecut cel mai mare producator de diamante din lume

Cu o productie anuala de 19 milioane de carate, Republica Democrata Congo a fost cel mai mare producator de diamante din lume in 2017, arata datele centralizate de Statista, potrivit Mediafax.

Mii de miliarde de dolari mostenire. Care sunt cele mai mari averi de familie din lume

Cele mai bogate 25 de familii din lume controleaza 1. 100 miliarde de dolari, potrivit datelor compilate in indexul miliardarilor realizat de Bloomberg.

SUA: 601 persoane, ntre care medici, puse sub acuzare n cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american

Departamentul de Justitie din Statele Unite a pus sub acuzare 601 persoane, intre care si medici, pentru participarea la cea mai mare frauda din istoria sectorului medical american, care a generat pierderi de peste 2 miliarde de dolari si a contribuit la abuzul de opioide la nivel national, informeaza News. ro, care citeaza Reuters.

Faze tari: Ce s-a ntmplat dupa ce un sobolan a reusit sa intre ntr-un bancomat. Suma exorbitanta pe care a reusit s-o toace rozatoarea; Avionul care te va duce n orice colt din lume n timp record; Cladirile astea din Romnia ti arata singura parte frumoas

Bucurestiul capata culoare prin patru picturi murale, de dimensiuni impresionante Cativa artisti ambitiosi vor sa aduca un strop de culoare Bucurestiului plin de cladiri gri. Ei lucreaza la patru picturi murale de dimensiuni impresionante, pe. Hotul care va ramane in istorie pentru cea mai proasta decizie Uite ce, nu-ti sugeram sa furi geanta unei straine, dar, daca o faci, ar cam trebui sa te familiarizezi intai cu persoana in cauza. Uita-te la numele care apare pe cardul de.

in 1960, aceste orase nu existau pe harta. Astazi, unele dintre ele sunt cele mai bogate din lume

In ultimii 50 de ani, harta lumii a suferit modificari importante. Mai multe orase care nu existau in 1960 au devenit acum adevarate metropole. Iata care sunt locurile ce nu existau acum o jumatate de secol si cum.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )