Libnet.ro
UNICEF

09:15

Topul celor mai mari retaileri de bricolaj in 2015: cresteri si de aproape 30% ale business-urilor. Cine domina piata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai mari retaileri de bricolaj in 2015: cresteri si de aproape 30% ale business-urilor. Cine domina piata

Dedeman, Arabesque si Praktiker sunt cei mai mari trei jucatori pe piata locala de bricolaj, arata o analiza a wall-street. ro, cele trei companii, alaturi de grupul german Hornbach fiind singurii retaileri din piata care au raportat cresteri chiar si. continuă pe Wall-Street Ro

Topul celor mai bune licee din tara

Pentru absolventii de gimnaziu, admiterea se face in baza notelor pe care le obtin la Evaluarea Nationala, in proportie de 75%, si 25% reprezinta media celor patru ani de gimnaziu. Concurenta este.

Cunoasterea poate fi sansa fericirii: 8 citate ale celor mai mari filosofi ai istoriei

Filosofia este medicina sufletului, spunea Cicero. Deseori primim raspunsuri la intrebarile care ne macina, din citatele marilor filosofi, cunoasterea reprezentand o sansa data fericirii.

Tarile in care femeile au cei mai mari sani naturali: unde se situeaza romancele si unguroaicele in topul busturilor impresionante

Cea mai ampla cercetare in cadrul careia au fost luate in calcul masuratorile bustului pentru un numar de 400. 000 de femei din 108 tari, inclusiv din Romania, Ungaria si Bulgaria, a indicat care sunt posesoarele celor mai mari sani naturali din lume, dar si zonele lumii in care natura nu a fost prea generoasa la acest capitol cu reprezentantele sexului frumos.

TOP 25 al celor mai vandute masini din lume. Toyota Corolla, Volkswagen Golf si Wuling Hongguang sunt pe primele 3 locuri

Clasamentul mondial al celor mai bine vandute modele arata interesant, cu o masina total necunoscuta europenilor in top 3 Wuling Hongguang), plus o crestere de aproape 800% a lui Hyundai Tucson, aflat pe locul 25 in clasament, venind de pe pozitia 332 in 2015. Toate cifrele de mai jos sunt furnizate de firma de cercetare JATO si se refera la primul trimestru din 2016.

Studiu: O poza cu decolteu adanc in CV aduce femeilor sanse mai mari de a fi chemate la interviuri

Femeile care apar in CV cu un decolteu adanc au sanse de 19 ori mai mari sa fie solicitate la un interviu de angajare - este concluzia, deprimanta, a unui studiu desfasurat de cercetatori si ale carui rezultate au fost publicate in The Telegraph, preluat de Agerpres.

Predictii pentru ultimul episod din Game of Thrones: cine are cele mai mari sanse sa moara in incheierea sezonului sase FOTO

Numele personajelor cu cele mai mari sanse de a muri in episodul final al celui de-al saselea sezon al serialului Urzeala tronurilor/ Game of Thrones au fost dezvaluite intr-o analiza marca The Hollywood Reporter.

Brexitul a sters peste 190 mld. dolari din conturile celor mai bogati oameni

Caderile inregistrate de burse la nivel global in urma votului soc al britanicilor pentru iesirea din Uniunea Europeana au sters 196,2 miliarde de dolari din averile celor mai bogati 400 de oameni ai planetei, in doar doua sedinte de tranzactionare.

Topul marilor banci in ceea ce priveste profitabilitatea: un castigator detasat, dar concurenta este apriga in top 7

Daca in ceea ce priveste clasamentul celor mai mari banci dupa active nu au fost schimbari in primele 7 pozitii, in ceea ce priveste profitabilitatea, masurata pe baza indicatorului rentabilitatii capitalului propriu ROE), concurenta este apriga in randul bancilor de top, dupa ce 2015 a fost anul in care sistemul a revenit pe profit. Care sunt bancile ce au obtinut cel mai mult de pe urma banilor actionarilor.

Topul marilor banci in ceea ce priveste profitabilitatea: un castigator detasat, dar concurenta este apriga in top 7

Daca in ceea ce priveste clasamentul celor mai mari banci dupa active nu au fost schimbari in primele 7 pozitii, in ceea ce priveste profitabilitatea, masurata pe baza indicatorului rentabilitatii capitalului propriu ROE), concurenta este apriga in.

Danone a avut venituri cu 6% mai mari in 2015

Veniturile Danone Romania au depasit 484 milioane lei in 2015, in crestere cu 6% fata de anul precedent, conform bilantului depus de companie, informeaza un comunicat trimis redactiei.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )