Libnet.ro
UNICEF

00:07

Topul celor mai neinspirate cadouri de Sarbatori

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai neinspirate cadouri de Sarbatori

Pentru romani, topul celor mai neinspirate cadouri de Sarbatori este condus de produsele alimentare 61%), urmate de articolele de papetarie 47%) sau pestii de acvariu 43%), dar si de bani, in timp ce pe europeni ii deranjeaza si electrocasnicele si cosmeticele de baie, potrivit MasterCard. continuă pe Adevărul

VIDEO Hunedoara e in topul celor mai frumos iluminate orase, de sarbatori

Bulevardele Hunedoarei sunt acoperite de instalatii de iluminat festiv in culorile rosu, galben, albastru si alb, iar multimea perdelelor luminoase a transformat cu totul atmosfera din municipiu. Mai mult, zona centrala din Hunedoara se numara printre cele mai bogat impodobite centre de localitati din tara.

Un film cu Vlad Ivanov, intr-un top al celor mai bune filme din 2014

Lungmetrajul Snowpiercer, in care joaca actorul roman Vlad Ivanov, se afla pe locul al optulea intr-un top al celor mai bune filme ale anului 2014 realizat de editorii publicatiei Screen Daily si citat de Mediafax.

VIDEO Lungmetrajul Snowpiercer, cu Vlad Ivanov, intr-un top al celor mai bune filme din 2014

Lungmetrajul Snowpiercer, de Bong Joon-ho, in care actorul roman Vlad Ivanov joaca alaturi de mari nume ale cinematografiei, precum Ed Haris si John Hurt, se afla pe locul al optulea intr-unul dintre topurile celor mai bune filme ale anului 2014 realizate de editorii publicatiei Screen Daily.

Dronele, printre cele mai dorite cadouri de Craciun in Statele Unite ale Americii

Dronele, cunoscute mai degraba ca aparate de zbor folosite de armata sau utilizate de companii, sunt din ce in ce mai utilizate pentru distractie de tot mai multe persoane in Statele Unite, lucru ce da batai de cap autoritatilor privind reglementarea.

Victor Ponta, mesaj de sarbatori pentru romani

Premierul Victor Ponta a transmis romanilor un mesaj de sarbatori, pe Youtube. Ponta le ureaza un Craciun Fericit si un an cat mai bun. Premierul spune ca in acest an Craciunul este cu mult mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )