Libnet.ro
UNICEF

21:30

Topul celor mai periculoase monumente istorice din vestul Romaniei, locuri unde turistii isi risca viata pentru o fotografie

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai periculoase monumente istorice din vestul Romaniei, locuri unde turistii isi risca viata pentru o fotografie

Cele mai atractive monumente istorice din judet prezinta numeroase riscuri pentru cei care le viziteaza. in Cetatea Devei, un tanar a murit zdrobit de stanci, insa si alte cetati si castele din Hunedoara ii pot pune in pericol pe turistii aventurieri. continuă pe Adevărul

A fost creat cel mai rapid aparat foto din lume - VIDEO

Expertii de la Universitatea Lund din Suedia au creat cea mai rapida camera foto din lume. aparatul poate inregistra 5 trilioane de cadre pe secunde, atat de rapida incat poate.

Vloggerii si YouTuberii, starurile internetului. Topul Haute Culture al celor mai influenti vloggeri din Romania si din strainatate. De la Ilie linge cactusul la betie pentru scopuri caritabile

Tot mai multe gazde din mediul online isi cheama musafirii-internauti in garsoniera lor virtuala. Ne deschid fereastra de YouTube a vlogului si ne pun cochet la masa cu dracii pe care i-au tinut atata timp ascunsi in cap si-n beci. Musafirul da navala. Baga ochiul. Vloggerii? fac trasnai, socheaza, vorbesc in dodii, ling cactusi, te iau ca si cum te-ai jucat in nisip de mic cu ei. Vlogul e neo-jurnalul contemporan. Gratuit.

Topul siturilor mai putin cunoscute incluse in patrimoniul UNESCO, recomandate ca destinatii turistice pentru anul 2017

In ultimii ani, UNESCO a extins catalogul pentru a include mai multe exemple din culturile traditionale din intreaga lume. Acesta include locuri fascinante si remarcabile, recomandate a fi vizitate in 2017.

Fitbit, cumparatorul Vector Watch, si alte noi nume noi din IT/BPO, pe lista celor mai mai noi chiriasi in piata de birouri: peste 400.000 mp spatii office ar putea fi tranzactionati pana la finalul anului

Piata birourilor este unul dintre principalele sectoare imobiliare care a cunoscut o crestere semnificativa in ultimii ani, fiind unul din pilonii de dezvoltare ai domeniului imobiliar.

Utile: Anemia afecteaza creierul copiilor. Cum iti dai seama ca micutul tau are lipsa de fier; Ceaiul care te scapa de grasimea viscerala; Psihologia din spatele celor mai comune vise

Studiu: Berea este mai eficienta ca paracetamolul. Un studiu recent facut in. 10 lucruri fascinante si totodata terifiante despre psihologia umana. Contrar credintelor populare, psihologia nu.

Efectele Brexitului: Cele mai mari 12 banci din Mare Britanie vor sa-si mute operatiunile in UE

Principalele banci internationale active din Marea britanie intentioneaza sa mute in urmatorii ani, aproximativ 9000 de locuri de munca in statele membre ale UE in contextul iesirii Marii.

Cele mai mari proiecte rezidentiale din Capitala: dezvoltatorii din Sud, tin pasul cu Greenfield si Cosmopolis

Potrivit unei analize a Imobiliare. ro, numarul de noi listari de locuinte spre vanzare in piata rezidentiala din Capitala a cunoscut un trend descendent, in primele trei luni ale anului, cu pana la 22%, comparativ cu aceeasi perioada din 2016. Aceasta.

Cele mai mari proiecte rezidentiale din Capitala: dezvoltatorii din Sud tin pasul cu Greenfield si Cosmopolis

Potrivit unei analize a Imobiliare. ro, numarul de noi listari de locuinte spre vanzare in piata rezidentiala din Capitala a cunoscut un trend descendent, in primele trei luni ale anului, cu pana la 22%, comparativ cu aceeasi perioada din 2016. Aceasta.

Chinezii sunt mai aproape de crearea celui mai puternic calculator cuantic din lume

Chinezii vor sa aiba cel mai puternic calculator cuantic din lume, iar eforturile lor ii apropie de acest moment. Calculatoarele cuantice se folosesc de modul in care particulele interactioneaza la un nivel subatomic, pentru a face calcule, in comparatie cu calculatoarele clasice, care se bazeaza pe sisteme electronice si pe odul binar. Masinaria de la [].

Unul dintre cei mai iubiti preoti romani din Italia a incetat din viata

Preotul vrancean Daniel Manea, care slujea la Catedrala Sf. Fecioara-Campo di Carni din Italia, a incetat din viata, potrivit Monitorul de Vrancea. Preotul urma sa implineasca 54 de ani in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2036 seconds )