Libnet.ro
UNICEF

08:15

Topul celor mai potrivite orase pentru tineri

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai potrivite orase pentru tineri

Metropola americana New York se afla pe locul intai intr-un top al celor mai potrivite orase din lume pentru tineri, Londra fiind cel mai bun oras din Europa pentru persoane cu varste cuprinse intre 15 si 29 de ani. continuă pe Adevărul

FHM a publicat topul celor mai sexy femei din lume: cine ocupa prima pozitie

Actrita si modelul britanic Michelle Keegan a fost votata cea mai sexy femeie din lume, intr-un top anual intocmit de revista pentru barbati FHM.

Aeroportul Tuzla, in topul celor 17 aeroporturi regionale

Aeroportul Tuzla intra in liga aeroporturilor regionale cu performante de invidiat, topul celor 17 aeroporturi fiind publicat zilele trecute de catre Asociatia Aeroporturilor din Romania, o organizatie cu peste 16 ani de activitate.

Cele mai frumoase orase din Italia: 5 locuri unice in lume

Italia este una dintre cele mai vizitate tari din lume. Turistii pot alege intre numeroase orase medievale sau care pastreaza urme ale civilizatiei antice romane. adevarul. ro prezinta 5 dintre cele mai frumoase orase din Italia. Oricare dintre acestea poate fi destinatia ideala de vacanta pentru turistul iubitor de cultura si de frumos.

Cele mai frumoase orase din Spania

Spania este una dintre destinatiile de vacanta preferate de romani, dar si de turisti din intreaga lume, Madrid si Barcelona numarandu-se printre cele mai vizitate orase din Europa. Iata cinci dintre cele mai frumoase orase din Spania, locuri de vis care merita atentia oricarui turist.

Cum stimuleaza PE crearea de locuri de munca pentru tineri

Parlamentul European a aprobat miercuri un plan care prevede alocarea a un miliard de euro in cursul anului 2015 pentru stimularea tarilor Uniunii Europene sa creeze 650. 000 de locuri de munca pentru tineri, informeaza Mediafax.

Secretele celor mai gustoase retete de mici. Cum se fac micii de la Carul cu Bere si care sunt ingredientele folosite de celebra bucatareasa Sanda Marin

Micii au devenit un brand pentru romani. Sunt considerati o mancare ieftina, populara, de suflet sisarbatoare, de balci si targ. Tocmai de aceea, de 1 Mai, romanii ies la gratar, la iarba verde, iar din meniu nu au cum sa lipseasca mititeii. Va prezentam mai jos secretele celor mai populare retete de mici.

Cel mai periculos element pentru stratul de ozon: De ce este ignorat oxidul de azot

Oxidul de azot este unul dintre cele mai daunatoare elemente pentru stratul de ozon, dar si unul dintre cele mai utile pentru oameni. Daca intrebati in prezent pe cineva in legatura cu pericolele care ameninta clima, cei mai multi vor indica mai intai dioxidul de carbon. Dar exista o substantaal carei impact asupra planetei noastre este [] Cel mai periculos element pentru stratul de ozon: De ce este ignorat oxidul de azot Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Europa, cea mai atractiva destinatie pentru investitii, inaintea SUA

Europa a devenit cea mai atractiva destinatie pentru investitii, devansand Statele Unite pentru prima oara dupa 2009, potrivit unui sondaj realizat de Bloomberg in randul investitorilor din sectorul financiar.

Studiu: Europa a devenit cea mai atractiva destinatie pentru investitii, devansand SUA

Europa a devenit cea mai atractiva destinatie pentru investitii. A devansat Statele Unite pentru prima oara dupa 2009, potrivit unui sondaj realizat de Bloomberg. Studiul a fost realizat in randul investitorilor.

Misterele celor mai adanci lacuri din tara. Cum s-au format si ce se ascunde sub lacul cu trei nume, Vidraru si in adancurile apei Zanoaga Mare

Tara noastra are, datorita reliefului variat invidiat de multe tari, numeroase puncte de atractie pentru amatorii de calatorii. Printre acestea la loc de cinste se afla si lacurile, intre care un rol aparte il detin cele care se disting prin recorduri absolute la noi in tara cel putin. Lacurile adanci sunt o categorie aparte, foarte cautate si apreciate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )